Fashion ERP software

Fashion groothandel, eigen merk of Private Label

Is jouw bedrijf een fashion groothandel? Heb je een eigen merk? Lever je bedrijfskleding of private label artikelen? Wij helpen dagelijks vele klanten die zich met deze activiteiten bezig houden. Bij ons profiteer je van jarenlange ervaring en kennis. Samen tillen wij jouw fashion bedrijf naar een hoger niveau door middel van onze volledige fashion software en de adviezen van onze experts welke jouw werknemers en processen ondersteunen.

Kleding, schoenen, sportartikelen en accessoires

Fashion is een breed begrip. Welke artikelen je ook op de markt brengt, met XL-ENZ voorzie je jouw fashionbedrijf van een totaaloplossing die jou en de organisatie verder helpt. Al meer dan 30 jaar ontwikkelen we speciaal voor de fashion branche passende automatiseringssoftware. Door middel van onze specialistische kennis van de industrie en moderne IT oplossingen, zorgen we ervoor dat je klaar bent voor de uitdagingen van vandaag, morgen en de toekomst.


Een aantal klanten die met onze fashion software werken:


Sneller van design tot consument

Met XL-ENZ zorg je er gedurende het gehele proces voor dat je goed inzicht hebt en overzicht behoudt. Desgewenst kun je informatie makkelijk delen met leveranciers en klanten voor een nog snellere afwikkeling van je processen. Op de manier versnel je meteen de time to market van jouw producten.

Je fashion oplossing zelf samenstellen

Wil je je software oplossing in de cloud, of juist niet? Een out of de box fashionoplossing of één met juist meer flexibiliteit? Onze experts hebben al meer dan 250 merken geholpen om de beste oplossing voor hun bedrijf samen te stellen. Geheel vrijblijvend kijken we samen met je naar jouw wensen en behoeften. Op basis daarvan stellen we de optimale oplossing voor jou en je team samen. Op die manier bouw je de ruggengraat voor je bedrijf, die je op ieder gewenst moment uit kunt breiden met de door jou gewenste functionaliteiten.

Eén totaaloplossing door integratie

Als je een bedrijf in de fashion hebt, heb je een aantal belangrijke tools nodig om je bedrijf efficiënt te kunnen managen:

  • een fashion ERP systeem
  • een B2B webshop voor je fashion retailers
  • een B2C webshop voor consumenten
  • een CRM
  • een sales order app
  • een integratie met marketplaces

Met XL-ENZ staan bovenstaande tools en ieder andere gewenste integratie tot jouw beschikking. Het is een kwestie van de structuur bepalen en gaan! Hoe prettig dat werkt vertellen Rob Schalker (CEO bij A Fish Named Fred) en Gijs Diepeveen (Supply Chain Manager bij FILA/Medico).

Wij zijn heel blij met de exportmogelijkheden in XL-ENZ. Deze kun je gebruiken voor, bijvoorbeeld, integraties met derden. Het werkt zo eenvoudig, dat je dit snel en makkelijk zelf kunt doen.

Gijs Diepeveen, Supply Chain Manager bij FILA/Medico
FILA

Klaar voor de toekomst

Met XL-ENZ beschik je over fashion software die rijk is aan functionaliteit, gebruik maakt van de laatste technologie en die je eenvoudig in laat spelen op de laatste ontwikkelingen in de branche. Nu en in de toekomst.

Alles wat je nodig hebt om de wereld jouw collecties te tonen

Laten we gezamenlijk jouw collectie artikelen in de markt zetten, waar ter wereld je maar wilt. XL-ENZ, onze fashion ERP software, helpt jou en je team om je bedrijf efficiënt te managen en te laten groeien.

De vele functionaliteiten van onze Fashion ERP Software omvatten o.a.:

Artikelen   ¦   Verkoop   ¦   Vertegenwoordigers   ¦   Klanten   ¦   EDI   ¦   Inkoop   ¦   Financieel   ¦   Factoring   ¦   Logistiek   ¦   WMS   ¦   Pickbonnen   ¦   Barcodes   ¦   Retouren   ¦   Productie   ¦   Materialen

“Om er zeker van te zijn dat we de juiste keuze voor Mexx zouden maken, hebben we alle mogelijk passende pakketten in overweging genomen; diverse Microsoft Dynamics NAV partners, XL-ENZ en andere fashion ERP leveranciers. XL-ENZ sloot verreweg het beste aan bij wat wij nodig hebben om snel groei te realiseren.”

Theo Mosch – adviseur Mexx