Hi leuk kennis met je te maken! 

Al sinds onze start in 1990 ontwikkelen we betrouwbare moderne computersoftware die  fashiongroothandels en merken verder helpen. Onze klanten zijn afkomstig uit allerlei sectoren in de fashionbranche: van groothandelaren, merken en CMT, tot productie en private labelbedrijven; van kleding, schoenen en accessoires tot sportartikelen en alles daartussenin.

Onze klanten zijn niet alleen op zoek naar geschikte software wat ze eenvoudig samen kunnen smelten tot een betrouwbare hedendaags totaaloplossing met e-Commerce en CRM, ze zijn ook op zoek naar een competent team van consultants die hun problemen en vereisten begrijpen en de juiste oplossingen vinden om hun groei te bevorderen.

Ons team bestaat uit 20 vaste en gemotiveerde medewerkers. Samen met ons gezellige team werken wij met meer dan 250 merken in de fashionbranche. Ons team bestaat uit Software developers, consultants, supportmedewerkers, systeembeheerders, verkopers, marketeers en natuurlijk de collega’s op de administratie. De helft van deze medewerkers werkt al meer dan 10 jaar voor Reflecta. Dit geeft aan hoe loyaal het personeel is en hoe leuk het is om voor Reflecta te werken. Naast het wisselende dagelijkse werk worden er regelmatig leuke dingen georganiseerd zoals bijvoorbeeld borrels of etentjes.

 • Geschikte Software

  Geschikte software

 • Competent Team

  Competent Team

 • 250+ merken

  250+ merken

Reflecta Automation is met haar applicatie XL-ENZ toonaangevend in het automatiseren van alle bedrijfsprocessen in de Fashion- en Sportbranche. Al meer dan 250 merken vertrouwen dagelijks op Reflecta door gebruik te maken van onze applicatie (XL-ENZ). Waaronder McGregor, Cars, Fila, Mexx, YAYA, Steve Madden, Birkenstock, Cavallaro Napoli, Harry’s Horse en vele anderen.

Onze klanten zijn constant bezig hun positie in de markt te versterken; XL-ENZ is daar een belangrijk onderdeel van. De klanten willen sparren met de deskundigen van Reflecta die uitstekend de link weten te leggen tussen de eisen en wensen van onze klanten, de behoeften van de markt en de mogelijkheden hiervoor binnen XL-ENZ. De oplossingen voor deze eisen en wensen dienen te worden omgezet in stabiele gebruikersvriendelijke functionaliteiten. Bij XL-ENZ maken we gebruik van verschillende programmeertalen. De front-end is gebouwd met Servoy (Javascript, HTML, Angular en Bootstrap), de back-end volledig in Progress (OpenEdge 11,7). Daarnaast maken we gebruik van een ESB en Crystal Reports voor rapportages en documenten.

Dit is wat wij bieden

Reflecta heeft aandacht voor jouw ontwikkeling, waarbij je opleidingen combineert met werkervaring voor een optimaal leereffect en doorgroei naar een expertniveau. We werken op basis van vertrouwen en bieden je de vrijheid om je te ontwikkelen en met nieuwe ideeën/initiatieven te komen. Je krijgt bij ons de kans om een uniek kijkje te nemen in het reilen en zeilen van vooraanstaande bedrijven in de fashion- en sportbranche en een bijdrage te leveren aan het succes van deze bedrijven en daarmee ook aan het succes van Reflecta.

 • Jaarcontract voor 40 uur, daarna vast

 • Werken in een dynamisch expertteam

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

 • Prima salaris en 25 vakantiedagen

 • Flexibele werktijden

 • Laptop van de zaak om op elke locatie te kunnen werken

 • Pensioenpremie voor 2/3 door ons betaald

 • Gezellige borrels en teamuitjes

Vacatures

Lijkt het jou leuk om bij Reflecta te komen werken? Kijk dan snel of jouw droombaan tussen onze vacatures staat en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

We gebruiken cookies op onze website

De meeste daarvan zijn nodig om de website goed te doen functioneren en kunnen niet geweigerd worden. Andere cookies gebruiken we voor analyse- en marketingdoeleinden. Deze kun je indien gewenst weigeren. Lees onze privacy statement