fashion ERP efficiëntie

Waarom fashionbedrijven voor Reflecta en XL-ENZ kiezen

Als je op zoek bent naar een nieuw fashion ERP systeem, dan ben je Reflecta of XL-ENZ waarschijnlijk ook tegengekomen tussen de vele andere softwarepakketten en fashion IT leveranciers. Keuze genoeg. Maar waarom kiezen fashionbedrijven uiteindelijk voor Reflecta en XL-ENZ?

We vroegen het onze klanten!

Gijs Diepeveen
Supply Chain Manager bij FILA/Medico Footwear Fashion

Wij ervaren bij Reflecta een flexibiliteit die wij in de tientallen jaren dat wij in de fashionindustrie actief zijn nog niet bij andere bedrijven gevonden hebben.

Theo Mosch
OrgaCom Concultancy/Adviseur bij Mexx

We hebben ons logistieke proces goed onder de loep gelegd en vonden ook op dit gebied de beste oplossing in XL-ENZ.

Susanne Drenth
Operations & Sales support Manager bij A Fish Named Fred

We hebben beter inzicht, de manuele handelingen zijn sterk verminderd en er ligt een solide basis voor expansie. Met Reflecta hebben wij een partner die meedenkt in huis gehaald.

Marco Jorna
Mede-eigenaar van Antar Shoe

Wij zijn zowel met de software als de mensen heel tevreden. De mensen bij Reflecta zijn gedreven en hebben veel kennis. Ze hebben vaak aan een half woord genoeg. De communicatie loopt goed en er zijn korte lijnen.

Rob Schalker
Eigenaar van A Fish Named Fred

Wat we zagen heeft ons ervan overtuigd dat we met XL-ENZ een solide basis voor de toekomst leggen en we niet na een aantal jaar weer op zoek moeten naar een nieuwe automatiseerder.

Eric Böhm
CFO bij Fros International

De keuze voor XL-ENZ is een strategische zet voor vele jaren. Wij zochten een stabiele en betrouwbare partner met bijzondere affiniteit met de sport- en modische branche en vonden dit bij Reflecta.


Bekijk de case studies met onze klanten


Maar er zijn ook nog andere redenen waarom fashionbedrijven voor Reflecta en XL-ENZ kiezen…

We helpen jou en je team jullie doelstellingen te bereiken

Je bedrijf laten groeien, dat is je uiteindelijke doel. Wij zorgen ervoor dat jij je daarop kunt richten, door het ondersteunen van de voor jouw bedrijf juiste toolset – van een B2B en B2C webshop, ERP, BI, een sales app voor je salesteam tot een CRM-systeem voor je marketing. Daarnaast profiteer je van ons ruime kennis die wij hebben van de fashionbranche! Zo heb je met Reflecta een betrouwbare stabiele oplossing en een team van experts tot je beschikking, die jou ondersteunen in de groei van je bedrijf.

Een van onze klanten zegt hierover: “Reflecta heeft ons niet alleen geholpen bij het efficiënter laten lopen van onze bedrijfsprocessen, maar heeft ons ook voor, gedurende en na het proces van implementatie goed ondersteund. Ze zijn professioneel en begrijpen onze processen. Je ziet dat ze veel ervaring hebben en reageren vlot.”

We gaan voor een partnership met jou

Ons doel is een langdurige relatie met jou en je team te bewerkstelligen, die wederzijds voldoening geeft. Dit is – vooral in een snel veranderende branche zoals fashion – een belangrijke factor voor succes. Zowel in ons werk als in de interactie met jou, concentreren we ons op duurzaamheid, lossen we met succes ingewikkelde vraagstukken op – zo complex als nodig en zo eenvoudig als mogelijk. Lees hier meer over onze aanpak.

We bieden kostenefficiënte oplossingen

Wanneer je kiest voor automatisering van je fashionbedrijf, dan doe je dit om tijd en geld te sparen, om te kunnen groeien, om je klanten beter te kunnen bedienen en je bedrijf makkelijker en beter te kunnen managen. Wij kijken altijd naar je wensen, eisen en processen en adviseren je betreffende oplossingen die jouw bedrijf en team het meeste voordeel brengen.

Een klant zegt hierover: “Reflecta heeft ons niet alleen geholpen bij het efficiënter laten lopen van onze bedrijfsprocessen, maar heeft ons ook voor, gedurende en na het proces van implementatie zeer goed ondersteund.

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel

Jij wilt je bedrijf laten groeien, wij willen je daarin ondersteunen. Het is onze missie om fashionbedrijven de meest effectieve tools en ondersteuning te bieden, zodat bedrijven zoals die van jou kunnen groeien. Wij luisteren naar wat er binnen je teams en bedrijf speelt en staan je bij met advies en oplossingen. Pas als jij tevreden bent, zijn wij het ook.

Een klant zegt hierover: “Binnen no-time waren we live. De communicatie verliep vlot en je merkt dat Reflecta onze branche en onze processen goed kent. Daardoor konden wij supersnel schakelen.

We hebben een bewezen track record

Onze grootste troef is onze diepgaande en brede kennis van de fashionbranche. De markt die met hoge snelheid verandert en zichzelf voortdurend opnieuw uitvindt. We zijn hiervan altijd op de hoogte en helpen onze klanten de rest voor te blijven. Daarom hebben we de klanten die we hebben: gerenommeerde en ambitieuze bedrijven uit de modebranche. En daarom kunnen we terugkijken op vele succesvolle projecten met dezelfde klanten: al ruim 250 merken maken al meerdere jaren achtereen dagelijks gebruik van onze software.

We zijn makkelijk benaderbaar

Heb je een vraag, of wil je sparren? We zijn er voor je. De lijnen zijn bij ons kort en we reageren snel. Een klant zegt hierover: “Ze zijn professioneel, begrijpen onze processen, je ziet dat ze veel ervaring hebben en reageren vlot.”

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe je je bedrijf beter kunt managen met fashion ERP software? Je kunt ons altijd vrijblijvend bellen, mailen of met ons chatten. Uiteraard kun je ook direct een demo boeken en ontdekken wat XL-ENZ voor jouw fashionbedrijf kan betekenen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *