Programma Walk in Lunch 12 september

Programma
Op donderdag 12 september zal de Reflecta Walk In Lunch weer plaatsvinden. Voor deze middag staan de volgende activiteiten op het programma:

• Uiteraard de heerlijke lunch waarvoor je vanaf 12.30 uur binnen kunt lopen (de lunch duurt tot 13.15 uur);

• De inmiddels bekende sessies met onze consultants waarbij je in gelegenheid wordt gesteld om jouw vraagstuk ter sprake te brengen tijdens een één op één sessie met de consultant;

• Een E-commerce sessie waarbij je handige tips & tricks over het automatiseren van jouw e-commerce processen kunt verzamelen

• Een workshop Inkoopproces automatiseren met XL-ENZ; laat je inspireren door de kennis op het gebied van inkoop en welke mogelijkheden er zijn binnen XL-ENZ. Denk mee over verdere ontwikkelingen die Reflecta nog kan doorvoeren binnen dit proces;

• Een Q&A sessie waarbij je handige tips & tricks over het automatiseren van jouw fashionbedrijf kunt verzamelen;

• Tot slot zullen we de middag vanaf 16.30 uur afsluiten met een gezellige netwerkborrel.

Heb je vraagstukken rondom e-commerce of ben je van plan je hierin te gaan verdiepen?

Neem gezamenlijk je e-commerce (webshop) processen onder de loep en wordt geïnspireerd wat je (nog verder) kunt automatiseren met XL-ENZ op dit gebied.
Bezoek de presentatie ‘XL-ENZ gekoppeld aan je e-commerce omgeving’ en stel je vragen over dit onderwerp aan onze consultant en andere bezoekers.

Conversie verhogen, marketing campagnes optimaliseren of een webshop laten ontwikkelen?
Loop dan tijdens de Walk In Lunch langs bij onze gastspreker van het bedrijf 2NDCHAPTER.

https://www.2ndchapter.nl/

2nd Chapter heeft een passie voor online maatwerk. Zij ontwikkelen complexe websites & webshops en bieden beheergemak via een uniek cms-systeem. Last but not least zij creëren én onderhouden online marketingcampagnes met maar één doel; conversie! Laat je informeren en inspireren door hun werkwijze en kennis op dit gebied.

Houd jij je bezig met het inkoopproces?

Inkopen is niet alleen het bepalen welke artikelen, in welke hoeveelheden, tegen welke prijs besteld moeten worden. Het is ook ervoor zorgen dat de juiste leveringen, van de juiste kwaliteit, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden en tegen de juiste prijs beschikbaar zijn voor de organisatie. Bij de inkoop begint de winst! Tijdens deze workshop vertelt Maryke hoe je binnen jouw bedrijf efficiënter te werk kunt gaan door het inkoopproces te automatiseren met XL-ENZ.

Q&A sessie


We sluiten het officiële deel van dag af met een Q&A Sessie waarbij je je kennis over XL-ENZ kunt updaten en aanvullen, maar juist ook kunt delen met andere bezoekers van de Walk in Lunch. Tijdens een interactieve sessie worden een aantal onderwerpen ter sprake gebracht waarin je middels smartphone deelneemt aan de Q&A.

Tijdens de Q&A zullen in ieder geval het automatiseren van je bedrijfsprocessen centraal staan en kijken we samen hoe hier invulling aan gegeven wordt bij de deelnemers van de Walk in Lunch en wat hiervoor gebruikt wordt.

Het doel is dat we door het gesprek met elkaar aan te gaan, informatie te kunnen delen en van elkaar te kunnen leren. Heb je van te voren een specifieke vraag en wil je weten hoe andere klanten hiermee omgaan? Laat het ons weten! Dan stellen wij deze tijdens de Q&A zodat jij input krijgt uit de praktijk.

Schrijf je in!

Ben jij enthousiast geworden en zou je graag bij de Reflecta Walk In Lunch aanwezig willen zijn op donderdag 12 september? Schrijf je dan snel in!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *