unifaun transsmart

Unifaun neem Transsmart over.

Unifaun, leider op gebied van Cloud Transport Management Systems (TMS) op de Nordic-markt heeft Transsmart Holding B.V. overgenomen. Dit maakten beide organisaties aan de buitenwereld bekend op 25 juni 2019.

Wat dit betekent voor Transsmart en voor u als klant of partner?

Eigenlijk niet zo veel. Zowel Unifaun als Transsmart gaan op de Europese markt verder als aparte bedrijven en handelsmerken. Samenwerking vindt plaats in gebieden waar voordelen voor de klant te behalen zijn. Concreet zal de gecombineerde kracht van de carrier-bibliotheek, de breedte van de productsuite van de groep en het uitgebreide partner ecosysteem, worden aangeboden aan bestaande en nieuwe klanten.

Lees het volledige persbericht op de website van Transsmart.


Wat betekent dit voor XL-ENZ klanten?

Voor klanten van Reflecta en gebruikers van de fashion ERP-software XL-ENZ zal er in de praktijk weinig tot niets veranderen. Het kan hooguit voorkomen dat er meer diensten worden aangeboden, doordat Transsmart eenvoudiger kan inspelen en aansluiten op transporteurs uit Scandinavië.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of zou je graag meer informatie willen krijgen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Vragen of meer informatie?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *