Reflecta officieel partner van Exact software!

Exact is toonaangevend software leverancier van financieel/boekhoudkundige, HRM en CRM oplossingen. Om groei in diverse branches, waaronder de fashion industrie, na te streven kiest Exact er voor om samen te werken met vooraanstaande aanbieders van branche specifieke software.

Samenwerking met XL-ENZ

De XL-ENZ ERP-software oplossing van Reflecta biedt de ideale ondersteuning voor fashion ondernemers in hun (dagelijkse) bedrijfsprocessen. In combinatie met de financiële oplossing van Exact, hebben we vanaf nu een zeer krachtig totaal pakket waarmee we de sterk toenemende internationalisatie van de fashion branche nog beter kunnen bedienen.

Voor bestaande klanten van zowel Exact als Reflecta zal er niets veranderen. In eerste instantie zal de combinatie XL-ENZ & Globe FIN alleen worden aangeboden bij grotere internationaal opererende en/of buitenlandse prospecten en bedrijven waar complexe financieel, fiscaal en/of juridische zaken spelen.


Over Exact

Exact is marktleider van financiële- en bedrijfssoftware in de Benelux. Met 1.400 specialisten helpt Exact meer dan 400.000 ondernemers en accountants met haar innovatieve softwareoplossingen. Zij sturen daarmee op cijfers en runnen succesvol hun dagelijkse bedrijfsvoering.

“Exact zocht een vooraanstaande software aanbieder in de mode- en sportbranche. Om die reden heeft Exact Reflecta benadert en is dit partnerschap tot stand gekomen.”

ERIK PONGERS, PARTNER MANAGER EXACT SOFTWARE BV

Over Reflecta

Al sinds onze start in 1990 ontwikkelen we betrouwbare Fashion ERP-software die fashiongroothandels of -merken verder helpen. Onze klanten zijn afkomstig uit allerlei sectoren in de fashionbranche: van groothandelaren, merken en CMT, tot productie en private labelbedrijven; van kleding, schoenen en accessoires tot sportartikelen en alles daartussenin.

“Wij zijn er trots op dat Exact Reflecta als partner gekozen heeft voor de fashion branche.”

FRANK ARNOLD, CEO REFLECTA

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen over deze samenwerking of zou je meer informatie willen? Neem dan contact met op ons! Wij staan je graag te woord.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *