Welkom, nieuwe XL-ENZ klanten!

Welkom, nieuwe XL-ENZ klanten! Dit najaar hebben weer veel fashionmerken gekozen voor automatisering met Reflecta’s XL-ENZ. Via dit bericht willen wij onze nieuwe klanten nogmaals welkom heten en bedanken voor het vertrouwen in onze applicatie. Ook stellen wij bij deze onze nieuwe XL-ENZ klanten graag aan jullie voor!  


Dutch Brand House – Falcon Sportswear

“De constante behoefte aan bescherming en de veranderende weersomstandigheden inspireert Falcon om te innoveren en om de best mogelijke producten tegen de best mogelijke prijs te blijven ontwikkelen.”


Orthopartners

“Producten die wij leveren zijn hoogwaardige orthopedische componenten, en innovatieve materialen voor het vervaardigen van prothesen en orthesen.”


American Icon – McGregor 

“Een gecoördineerd (sport)kledingmerk voor mannen; combineert een sportieve all-American touch met Europese invloeden.”


Transfer Fashion

“Transfer ontwerpt en produceert voor de moderne vrouw die gaat voor kwaliteit en een hoogwaardig draagcomfort. Ons merk is een zogeheten ‘korte termijn modelabel’.”


Chabo Bags

“Chabo Bags staat voor stoere leren tassen met een fashion twist. Ons merk presenteert dit najaar weer twee verschillende leercollecties, een serie Chabo’s in rundleer en een serie in buffleer.”


All Weather Sport – Nomad 

Nomad: “Wij ontwikkelen hoogwaardige kwalitatieve outdoor producten (slaapzakken, matten, tenten, tassen, outdoor kleding en accessoires). Bij Nomad geloven we dat goede producten je jaar na jaar begeleiden op al je reisavonturen.”


Blue Frog Jeans

“Het stoere Amsterdamse jeanslabel vanaf maat 42. Omringt je met comfort, kwaliteit en een feel-good gevoel.”


Blue Water Europe

Blue Water Europe is leverancier van zwemkleding zowel onder eigen merk als private label. “Badkleding met perfecte pasvormen voor dames, heren en kinderen.”


Demm

“DEMM Fashion Group heeft zich het afgelopen jaar weten te onderscheiden van andere voorraadfirma’s door luxe artikelen te brengen voor een betaalbare prijs. Naast bottoms brengt DEMM een groot aanbod in bovenstukken.”


ECC Couture – Culture & Giovanni Capraro

“Culture is een casual merk voor mannen, vrouwen en kinderen. Culture biedt shirts en blouses in een luxe en uitzonderlijke kwaliteit.”

Giovanni Capraro: “We dress your business”


Jac de Leeuw – Leona Per Donna

“Leona biedt de moderne eigentijdse vrouw van nu actuele, stijlvolle mode voor elk moment van de dag.”


Shoe-AB – Celtic Shoes

“De schoenen van Celtics worden gemaakt met kennis, passie en in een serieuze kwaliteit. Met aandacht en een perfecte pasvorm geproduceerd. Daarnaast worden ze door ons zelf ontworpen.”

Wekelijks kiezen fashion- en sportbedrijven voor automatisering met Reflecta’s Fashion ERP XL-ENZ. Ben je benieuwd wat XL-ENZ voor jouw bedrijf kan betekenen? Boek direct een demo!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *