fashion erp, integraties erp

Nieuwe integraties met XL-ENZ binnenkort beschikbaar

In veel gevallen is het mogelijk om te integreren met XL-ENZ. Vaak gaat het op basis van informatie vanuit XL-ENZ naar een externe oplossing, waarbij zo af en toe bijwerken voldoende is. Soms komt er echter meer bij kijken of is het zelfs wenselijk dat er ook informatie naar XL-ENZ toegeschreven kan worden! We spreken dan over een integratie.

Momenteel zijn de volgende heen en weer integraties in ontwikkeling bij Reflecta, welke we jullie graag willen presenteren als “binnenkort beschikbaar:”

ChannelEngine

Schakelen met Marketplaces is nog nooit zo belangrijk geweest. Bol.com, Amazon, Wehkamp, Zalando, Kleertjes.com en ga zo maar door. Reflecta koppelt niet direct aan deze partijen, maar maakt gebruik van de tussenpartij ChannelEngine. Deze partij biedt een zeer krachtige oplossing in het kunnen beheren van je omnichannel strategie en ondersteunt in de diverse uitdagingen. Vanuit XL-ENZ kun je straks artikelgegevens en voorraad gegevens uploaden naar ChannelEngine en wordt het mogelijk automatisch de orders terug te ontvangen. Van die orders wordt het dan ook mogelijk automatisch de Track & Trace informatie terug te koppelen, als je deze verwerkt via XL-ENZ. Houd onze nieuwsbrief in de gaten!

Eezeebee Factuur informatie

Eezeebee faciliteert in het tonen van de facturen afkomstig uit XL-ENZ. We zijn momenteel bezig hier de invulling aan te kunnen geven dat de facturen die je opstelt in XL-ENZ ook naar Eezeebee kunt doorzetten, zodat je klant deze daar kan inzien. Binnenkort hierover meer.

B2C Webshop

Bijna gereed is de module B2C Webshop, waarbij je een Standaard B2C Webshop template kunt aansturen vanuit XL-ENZ. Voorraad, Artikelinformatie, Betalingen, Orderinformatie en Track & Trace gekoppeld aan een webshop voor de directe consument.


Meer informatie? Neem contact met ons op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *