Wist je dat…

De orderanalyse sterk is uitgebreid binnen XL-ENZ?

Orders kunnen op verschillende criteria worden geanalyseerd, bijvoorbeeld op basis van land, van klant, per artikelgroep, per segment e.d. Omdat de wensen hierin sterk uiteen lopen is de orderanalyse uitgebreid met opties om zelf de groepering en de details in te delen. Kijk voor de verschillende mogelijkheden in het programma Order Analyse.

Er extra parameters aan de interface met Eezeebee zijn toegevoegd?

Vanuit de koppeling kun je laten aansturen dat er van een order direct een pakbon wordt aangemaakt, handig voor je B2C orders, omdat deze orders al betaald zijn en in feite zonder financiële controle direct doorgezet kunnen worden naar het magazijn! Verder is het mogelijk om de voorraad per type order (voororder of directe order) in te stellen. Werk je met leverblokken in XL-ENZ? Ook deze informatie is nu beschikbaar op de webshop.

De orderimport via de Enterprise Service Bus de afgelopen periode regelmatig uitgebreid is met nieuwe functionaliteiten? Check even of er voor jou belangrijke toevoegingen zijn gedaan:

– Bijna alle velden in de order beschikbaar om via de ESB aan te leveren. Dat geldt ook voor tekstblokken en eigen velden;
– Functies om bijvoorbeeld orderkorting op nul te zetten of vrachtkosten te overschrijven;
– Optie om direct een afleverbon te laten maken van een aangeboden (web)order. Dit is specifiek voor B2C interessant, omdat deze orders al betaald zijn en in feite zonder financiële controle direct doorgezet kunnen worden naar het magazijn;
– Verwerken van kortingsbonnen voor B2C;
– Zoals al gedaan werd vanuit B2C orders kan nu ook vanuit B2B orders een nieuwe klant aangemaakt worden;
– Regels aan een verkooporder kunnen worden toegevoegd via de MyESB orderimport.

Er is uitgebreide documentatie, waarin alle functionaliteiten beschreven staan. U kunt de laatste versie opvragen bij onze support afdeling.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *