Wist je dat…

Voor de module Commissie de lay-out van de commissiefactuur is aangepast?

Wanneer je een inkoopfactuur aanmaakt via het inkoopboek, kan er een commissie factuur worden samengesteld voor de vertegenwoordiger. Om eenvoudiger de berekening van de commissie te herleiden (en dan vooral bij deelbetalingen) is op deze lay-out extra informatie opgenomen op het overzicht. Wanneer je de oude commissiefacturen herprint, dan worden deze in de nieuwe opmaak geprint.

Er in het e-mail sjabloon de mogelijkheid is het klantnummer op te laten nemen?

Door in je sjabloon de systeemcodes [CUSTNR] te gebruiken in je tekst, wordt op deze plaats het klantnummer getoond. Je kunt dit zowel in de onderwerp als in de tekst van je e-mailsjabloon gebruiken.

Er een nieuwe functionaliteit is om met leverblokken te werken?

Er is een uitleverframe beschikbaar gekomen waarin de leverblokken vastgelegd kunnen worden gekoppeld aan een seizoen. Bij de verkooporderinvoer wordt een controle op leverblok uitgevoerd; het systeem zal de leverdatum aanpassen naar de begindatum van het leverblok (afhankelijk van ingestelde parameters).

Deze wist-je-datjes hebben betrekking tot XL-ENZ release 5.6. In de releasenotes (alleen toegankelijk voor XL-ENZ gebruikers) staan bovengenoemde punten verder uitgewerkt en staan tevens de andere nieuwe en aangepaste functionaliteiten beschreven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *