Donderdagmiddag jl. vond het eerste Reflecta event van dit nog prille nieuwe decennium plaats, 202Outlook. Dit is de nieuwjaars kick-off met en voor klanten welke voor het derde jaar op rij werd gehouden.

Er werd (kort) teruggekeken naar het topjaar 2019 waarin Reflecta maar liefst 10 nieuwe XL-ENZ Fashion ERP klanten mocht verwelkomen en vervolgens werd de blik snel naar de toekomst gericht. In het bijzonder de roadmap aangaande XL-ENZ ontwikkelingen zoals die gepland staan voor realisatie in 2020. Daarnaast werd praktisch uiteengezet op welke wijze fashion ondernemingen XL-ENZ als fundament kunnen inzetten ter ondersteuning van omnichannel business processen.

Met maar liefst 25 enthousiaste bezoekers en ons voltallige medewerkersteam werd een toast uitgebracht op continuering van de succesvolle samenwerking in 2020. Tijdens de aansluitende netwerk borrel gingen klanten met elkaar in gesprek over de gezamenlijke uitdagingen waar de fashion Wholesale branche voor staat en hoe men XL-ENZ hiervoor inzet en Reflecta een bijdrage kan leveren.

Ben jij er dit keer niet bij geweest en wil je de volgende editie niet missen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons nieuws en evenementen. Op 14 mei 2020 staat de ‘Walk in Lunch – Spring’ gepland.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *