“Hoi!

Ik ben Edwin Rood (1984) en ik ben in april 2006 begonnen bij Reflecta als commercieel administratief medewerker. In de loop der jaren ben ik doorgegroeid naar accountmanager.

Naast accountmanager ben ik sinds kort integratie specialist. Dit houdt in dat ik constant op zoek ben naar bedrijven en oplossingen in de markt die versterkend zijn voor onze klanten in het gebruik van XL-ENZ. Ik ga in gesprek met fashionbedrijven en maak een analyse van wat een bedrijf precies bezig houdt en welke functies het nodig heeft of zoekt en hoe deze functies aan XL-ENZ te koppelen zijn. Wanneer Reflecta nog geen integratiepartner heeft voor een bepaalde mogelijkheid of functie, onderzoek ik of er bedrijven zijn die deze functie kunnen leveren en integreren met XL-ENZ.

Ik vind mijn baan bij Reflecta erg leuk en ontzettend uitdagend. Doordat ik een duo rol heb is geen een dag hetzelfde. Daarnaast is Reflecta een fijne werkgever. Door de leuke collega’s en het enorm gave product wat Reflecta levert, is het een ontzettend leuk bedrijf om voor te werken.”

Accountmanager en Integratie Specialist

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *