Deze fashionmerken kozen afgelopen kwartaal voor automatisering met XL-ENZ

Afgelopen kwartaal hebben we bij Reflecta Automation weer een aantal nieuwe klanten welkom mogen heten. Benieuwd wie deze nieuwe XL-ENZ gebruikers zijn? Lees dan snel verder!

Elsa Coloured Shoes

“Sinds 1990 zijn bruidsschoenen onze passie! Anno 2018 is Elsa Coloured Shoes de trendsetter en marktleider als het gaat om bruidsaccessoires in Europa. Elsa Coloured Shoes is leverancier van de volgende merken: Rainbow Club, Fiarucci Bridal, Miss Fiarucci, Fiaruccy Party en Mr. Fiarucci. Wij leveren uitsluitend aan de betere bruidsmodewinkels en bruidsschoenenspeciaalzaken.”

RSD Clothing – Rehall


“Toen we in 1999 het bedrijf Rehall-outerwear oprichtte, wilden we iedereen die van snowboarden en sneeuwplezier houdt onbeperkte mogelijkheden bieden! In de loop der jaren zijn onze collecties gegroeid en we waren in staat om onze producten te ontwikkelen tot wat ze vandaag de dag zijn, functionele bovenkleding gemaakt van hoge kwaliteit materialen die alle comfort en plezier bieden die je nodig hebt terwijl je er buiten bent.”

Newtex – Bloomings

“Bloomings, opgericht in 2012 te Amsterdam, is een Europees modemerk voor vrouwen, die smaakvol hun favoriete basics combineren met lifestyle mode. In de afgelopen jaren is Bloomings uitgegroeid tot een populair merk in Europa en breidt op dit moment haar collecties uit met nieuwe kwaliteiten en modellen. De collecties worden verkocht in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Scandinavië, vanuit meer dan 500 verkooppunten.”


Wekelijks kiezen fashion- en sportbedrijven voor automatisering met Reflecta’s Fashion ERP XL-ENZ. Ben je benieuwd wat XL-ENZ voor jouw bedrijf kan betekenen? Boek dan direct een demo!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *