Reflecta blikt terug op interessante Exact Live dag

Op woensdag 2 oktober was Reflecta als standhouder aanwezig op Exact Live. Dit is een jaarlijks en grootschalig event in de Jaarbeurs in Utrecht waar business partners van Exact, die verschillende branches bedienen, software producten en diensten aanprijzen. Reflecta is vanwege de expertise op het gebied van fashion eind 2018 door Exact gevraagd toe te treden tot deze selecte groep van een kleine 100 IT-bedrijven. Er zijn ongeveer 7.500 bezoekers op de beurs geweest.

Impressie van bovenaf. Bron: Exact Software BV

We kunnen terugblikken op een interessante dag waarbij wij meerdere ondernemers uit de fashionbranche spraken.

Bij onze stand gaven wij Healthy Seas Socks weg. Dit zijn sokken die gefabriceerd worden door onze klant Star Sock BV uit Oisterwijk. Healthy Seas Socks zijn duurzame sokken die deels worden gemaakt van visnetten die uit de zee zijn verwijderd en deels van organisch katoen. Op ieder paar sokken stond een QR-code waarmee geïnteresseerden uit de fashionbranche kans maakten op een gratis bedrijfsanalyse.

De Reflecta stand op Exact Live met sokken van Healthy Sea Socks.

We hebben veel nieuwe inspiratie opgedaan en contact kunnen leggen met diverse ondernemingen uit de fashionbranche. Kortom een zeer geslaagde dag. Tot volgend jaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *