vanessa van driel

Een nieuw gezicht op de Consultancy afdeling: Vanessa van Driel

Sinds september hebben wij een nieuw gezicht op de Consultancy afdelingen, namelijk: Vanessa van Driel. Bij deze stellen wij Vanessa graag aan jullie voor.

“Hoi! Ik ben Vanessa van Driel (1978) en in september 2019 ben ik begonnen als Junior Consultant bij Reflecta Automation.

In deze nieuwe rol zal ik bedrijven helpen bij het implementatietraject van XL-ENZ. Daarnaast zal ik meedenken aan oplossingen voor vragen die in een later stadium ontstaan. Kortom, ik zal een schakel zijn tussen de klant en het product.

Voorheen ben ik jarenlang werkzaam geweest als inkoper binnen de modebranche. Hierdoor ben ik vertrouwd met de processen van zowel wholesale als retail organisaties. Vanuit die functie ben ik bekend geraakt met XL-ENZ. Dit ervaar ik als groot voordeel, omdat het daardoor makkelijker is om klanten te bedienen.

Ik ben met open armen ontvangen door Reflecta en vanaf de eerste dag werd ik betrokken bij projecten. Ik ben enorm dankbaar voor de kans die Reflecta mij heeft geboden om mijzelf te ontwikkelen als consultant.

Wat mij aanspreekt in deze baan is het oplossen van, soms complexe, vraagstukken. Elk bedrijf dat XL-ENZ gebruikt heeft zijn eigen manier van werken, waardoor je constant wordt uitgedaagd om nieuwe oplossingen te bedenken. Ik krijg er energie van om mensen te mogen helpen om bedrijfsprocessen soepeler te laten verlopen.

Ik ben erg blij met mijn carrièreswitch. Niet alleen vanwege de baan zelf, maar ook zeker vanwege mijn fijne collega’s. Ik kijk er naar uit om bedrijven te mogen begeleiden bij het implementatietraject, zodat zij snel de voordelen kunnen ervaren van XL-ENZ.

Ik hoop jullie gauw te mogen ontmoeten!”

Junior Consultant

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *