xl-enz user interface

Nieuwe User Interface: XL-ENZ in een nieuw jasje!

Binnenkort komt de nieuwe gebruikersinterface van XL-ENZ beschikbaar. Gebruikers zullen kennis maken met een geheel nieuwe en onderscheidende look en feel, waardoor de krachtige functionaliteiten van XL-ENZ nog beter tot uitdrukking zullen komen.

De nieuwe gebruikersvriendelijke user interface maak het gebruik van XL-ENZ eenvoudiger, doordat je ‘als het ware’ door de prachtige schermen wordt geleid. Door middel van een geïntegreerd en eenvoudig in te richten dashboard bepaal je zelf in een handomdraai welke data je als eerste te zien krijgt. Met de nieuwe gebruikersinterface zal onze applicatie beschikbaar zijn op ieder device. Computer, tablet of mobiel? Met de nieuwe user interface maakt dit niks meer uit, aangezien de applicatie via webbrowser toegankelijk zal zijn. Ook geeft de nieuwe gebruikersinterface de gebruiker de mogelijkheid om data te bekijken in een split screen. Dit houdt in dat je eenvoudig de informatie zowel op data als op detail niveau kunt inzien. Daarnaast wordt het in de nieuwe gebruikersinterface nog makkelijker om te switchen tussen applicatieschermen door middel van tabbladen waarmee je binnen de applicatie snel en eenvoudig van venster wisselt.

Benieuwd geworden naar de nieuwe user interface? Bekijk snel de sneak preview en ontdek hoe wij onze krachtige software nog sterker hebben gemaakt.

https://www.youtube.com/watch?v=puBCdFmnTDw

De voordelen van de nieuwe XL-ENZ user interface op een rijtje:

  • Dashboard: Je data overzichtelijk in een oogopslag;
  • Webbrowser-based: Toegang tot de applicatie overal en vanaf ieder device;
  • Split screen: eenvoudig informatie inzien op zowel data als op detail niveau;
  • Tabbladen: wissel snel en eenvoudig tussen vensters.

Vragen of meer informatie?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *