fashion erp, fashion omnichannel

Bij Reflecta maken wij bij interne meetings al geruime tijd gebruik van videocommunicatiemiddelen. Ondertussen hebben wij in de afgelopen periode de eerste opleidingen en consultancy gesprekken al met succes online uitgevoerd. De desbetreffende klanten hebben dit als heel positief en effectief ervaren. Mede doordat zowel 1-op-1 gesprekken uitstekend online kunnen plaatsvinden, als dat het mogelijk is met een onbeperkt aantal geïnteresseerden gesprekken te voeren, dan wel mee te laten kijken. Ieder vanaf zijn eigen werkplek, waar dan ook.

Tools

Wij zijn er van overtuigd dat ook voor jouw bedrijf en team, dit een geweldige oplossing is om de bedrijfsvoering gedurende de crisis door te laten gaan, waar je dat wilt en waar dat mogelijk is. Vele tools hiervoor zijn tegenwoordig gratis verkrijgbaar. Wij maken bij Reflecta maken gebruik van Microsoft Teams voor 1-op-1 gesprekken of kleinere groepen en Webex van Cisco voor vergaderingen met meerdere personen. Met of zonder beeld, net wat je voorkeur heeft. Beide tools beschikken tevens over smartphone apps, zodat je geen laptop nodig hebt om deel te nemen aan een vergadering.

Webex

Hieronder vind je een handleiding voor de installatie van Webex. Mocht je naar aanleiding van de handleiding nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Microsoft Teams

Uitleg over de installatie van Microsoft Teams vind je op de website van Microsoft. Let op: om gebruik te maken van Teams dient jouw bedrijf over een Office 365 Business Premium licentie te beschikken. Deze kun je via ons aanschaffen, neem daarvoor contact met ons op.

X-Top

Wil jij altijd toegang tot jouw werkplek hebben, waar je ook bent? Reflecta biedt met X-Top een zorgeloze, betrouwbare en veilige oplossing. Een complete online werkplek, voor een vast bedrag per gebruiker per maand, af te stemmen op de behoefte van de gebruiker en onderneming. Lees hier meer over X-Top.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *