Onlangs is alweer onze tweede Special Information Group (SIG) van start gegaan. Een SIG houdt in dat Reflecta samen met klantgroepen brainstormt over belangrijke vraagstukken die momenteel in de fashionautomatisering spelen. Door de branchekennis van de Reflecta klanten te koppelen aan de technische kennis van onze consultants en developers, kunnen wij de toegevoegde waarde van XL-ENZ steeds verder te vergroten.

 

Met een SIG behandelen wij belangrijke actuele of toekomstige uitdagingen die wij in ons ERP systeem willen implementeren of optimaliseren. Het uiteindelijke doel is om een generieke oplossing te releasen waar al onze klanten gebruik van kunnen maken. Om dit te bereiken hebben wij een zo compleet mogelijk beeld nodig van de uitdaging, vandaar dat wij dit organiseren met meerdere klanten tegelijk.

 

Momenteel lopen er al 2 SIG’s. De een over het ontwikkelen van een PIM systeem en de ander over het optimaliseren van de B2B en B2C retouren. De eerste brainstormsessie heeft hiervoor plaatsgevonden. Reflecta zal op basis van de verkregen informatie analyseren wat de mogelijkheden zijn. Dit zal uiteindelijk teruggekoppeld worden naar de deelnemers van de SIG en zal er een plan van aanpak geformuleerd worden.

 

Zelf nog niet meegedaan met een SIG maar lijkt dit je wel interessant? Hou dan onze nieuwsbrieven in de gaten. Zodra er een nieuw onderwerp is zal er een uitnodiging verstuurd worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *