Nieuwe tool factuurinformatie in Eezeebee

Klanten die werken met de e-commerce oplossingen van business partner Eezeebee ervaren de groei van functionaliteiten. Sinds enkele maanden biedt Eezeebee de mogelijkheid dat PDF-facturen te downloaden zijn voor de retailklanten via het Eezeebee portaal. In de tweede helft van dit jaar zal Reflecta hierop aansluiten en dit in combinatie met XL-ENZ module ‘Eezeebee Info’ faciliteren.

De koppeling met Eezeebee wordt vanuit XL-ENZ via twee standaard modules aangeboden. De basis bestaat uit het klaarzetten van artikel-, voorraad- en klant(NAW-)gegevens en ontvangen van orders. Daarnaast bestaat de mogelijkheid de basis uit te breiden met de “Eezeebee Info” module. Deze laatste module zal worden uitgebreid.

Reflecta ontwikkelt op dit moment een handige tool welke dagelijks de PDF-facturen voor de “Eezeebee Info” module klaarzet om over te zetten naar de FTP van Eezeebee. Het betreffende bestand wordt daarop klaargemaakt, zodat Eezeebee weer de koppeling kan maken tussen de factuur en de PDF. De tool wordt gratis geleverd voor klanten die beschikken over de aanvullende Info module voor Eezeebee.

Daarnaast is er een aanvulling in de MyESB Eezeebee adapter nodig om de facturen over te zetten en zal de tool een inrichting nodig hebben (instelling naar welk pad de facturen moeten en batchscript voor dagelijkse run). Deze werkzaamheden worden geleverd voor de vaste (éénmalige) prijs van € 500,-.

Planning: beschikbaarheid vanaf vierde kwartaal 2020.
XL-ENZ: release 5.6 of hoger.

Geïnteresseerd? Bij voorintekening uiterlijk voor 15 juli 2020 geldt een korting van 5% op de inrichtingskosten. Voor het aanvragen van een offerte, neem contact op met je accountmanager of laat een bericht achter via [email protected].

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *