Bert Schilt na 25 jaar verder als zelfstandig consultant

“In totaal ben ik bijna 25 jaar werkzaam geweest bij Reflecta Automation. In 1992 ging ik voor het eerst bij Reflecta aan de slag en stapte destijds meteen in de rol van consultant.

Als consultant ben ik verantwoordelijk voor het beantwoorden van vraagstukken van klanten en het begeleiden van nieuwe klanten in het gebruik van Reflecta’s ERP-software XL-ENZ (en daarvoor RA-TRADE). Ik zorg ervoor dat nieuwe gebruikers opgeleid worden en zo snel mogelijk zelf aan de slag kunnen met de software. Daarnaast bied ik regelmatig ondersteuning bij nieuwe projecten van bestaande klanten en help ik tevens bij klantvraagstukken rondom koppelingen, zoals externe magazijnen, webshops, etc.. Als consultant heb ik veel persoonlijk contact met de klanten en werk ik voornamelijk bij de klant op locatie.

Wat ik fijn vind aan mijn consultancy functie is, onder andere, de afwisseling. Ik heb in mijn rol te maken met een grote diversiteit aan vraagstukken en uitdagingen, waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Daarnaast geeft het voldoening om klanten te kunnen ondersteunen en ze verder op weg te helpen.

Na 25 jaar vond ik het een mooi moment om het roer deels om te gooien. Vanaf 1 november 2020 zal ik niet meer onder de vlag van Reflecta mijn consultancy werkzaamheden uitvoeren, maar als zelfstandige deze werkzaamheden voortzetten. Voor Reflecta en de klanten welke gebruik maken van XL-ENZ houdt dit in dat ik nog steeds beschikbaar ben als consultant. Daarnaast wil ik mijn expertise breder in gaan zetten, ook buiten de scope van de software XL-ENZ. Door als zelfstandige verder te gaan, kan ik mij volledig focussen op enkel consultancy werkzaamheden en projecten binnen de organisatie breder oppakken en begeleiden.

Met een positieve blik kijk ik terug op de afgelopen 25 jaar waarin ik werkzaam ben geweest voor Reflecta Automation. Ik ben blij dat ik deel heb mogen uitmaken van een kundig, maar ook voornamelijk gezellig team binnen een fijne bedrijfscultuur. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking in de toekomst. Mocht je mijn expertise willen inzetten neem dan contact op met Reflecta of direct met mij.”

Contact opnemen met Bert?
Bert is vanaf heden te vinden op LinkedIn of stuur een e-mail naar [email protected].

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *