user interface xl-enz

Nieuwe User Interface XL-ENZ (UPDATE)

Misschien leek het even van de radar verdwenen, de nieuwe user interface van XL-ENZ. Echter binnen de Research & Development afdeling werd er in de tussentijd hard doorgebouwd aan de fundering die essentieel is voor het succesvol lanceren van de nieuwe User Interface. En met goed gevolg!

De basis-interface is in 2017 afgerond en omvat alle functionaliteit voor regulier gebruik. Daarnaast hebben we de juiste tools ontwikkeld om de conversie te kunnen realiseren, waarmee men de oude programma’s met minimale handelingen kan converteren.

Intuïtief gebruikersinterface

Een van de belangrijkste aandachtspunten binnen dit project is het verbeteren van het gebruikersgemak en het terugdringen van de handelingen welke de gebruiker moet doen. Bij het verbeteren van het gebruikersgemak is een belangrijk uitgangspunt gehanteerd, namelijk intuïtiviteit. Zowel bestaande gebruikers als nieuwe gebruikers kunnen zich met de nieuwe User Interface snel wegwijs kunnen maken binnen XL-ENZ.

Wat er verder gaat gebeuren

Momenteel worden bestaande programma’s door de afdeling R&D ‘omgezet’ naar de nieuwe user interface. Dit is eenvoudiger gezegd, dan gedaan. Doordat we de workflow vergaand hebben vereenvoudigd, moeten we eerst veelvuldig testen voordat onze klanten het programma kunnen gebruiken.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelen rondom de nieuwe user interface? Volg ons op LinkedIn of schrijf je in voor de nieuwsbrief!


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *