Wat is de Reflecta Walk in Lunch?

Elke twee maanden organiseren wij bij Reflecta een lunch voor onze klanten. Tijdens de WIL lunch je niet alleen samen met het hele Reflecta team, ook kun je terecht bij onze consultants en webdevelopers voor alle vragen over XL-ENZ en hoe je XL-ENZ het beste kunt gebruiken. Samen zorgen we ervoor dat het maximale uit XL-ENZ wordt benut!

Onze klanten geven de WiL een 8,2

Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk!

XL-ENZ is een pakket met oneindig veel mogelijkheden. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt en helaas wordt er niet altijd het maximale uitgehaald. Dat is zonde! Ga samen met onze consultants sparren om te kijken wat er voor jou allemaal nog mogelijk is. Laat je in de watten leggen tijdens een speeddate met je accountmanager, plan een afspraak in met onze Crystal Reports-specialist voor kleine aanpassingen of advies over rapporten en/of lay-outs. Heb jij altijd al willen weten wie je aan de telefoon hebt als je onze supportlijn belt? Loop langs bij support! Wij stellen ons gehele pand open voor jullie. Alles is mogelijk. Laat ons via het vragenformuilier weten wat je vragen zijn en voor wie je komt zodat we ons tijdig kunnen voorbereiden!

Goed georganiseerd en zeker de moeite waard!

Susanne DrenthTransit Textiles

Fijn om bij te praten, aan te horen en interactief te zijn.

Corne van der TangComforta

Hoe ziet de dag eruit?

Om 10:30 zullen de deuren open gaan en word je ontvangen door een van onze collega’s. Neem plaats in onze Rotterdam bar voor een lekker bakkie koffie. Om 11:00 zal de dag geopend worden met een presentatie over het onderwerp wat voor die dag centraal staat. Na deze presentatie van ongeveer een half uur beginnen de eerste twee rondes en kan je een van onze specialisten opzoeken. Elke ronde duurt 30 minuten. Niet genoeg gehad aan 30 minuten? Dat geeft niet! er zijn in totaal vijf rondes van een half uur!

Na de eerste twee rondes start om 12:30 de lunch. Samen met het Reflecta team en de andere aanwezige klanten geniet je een half uur lang van verse lekkere broodjes en heerlijke drankjes. Praat gezellig bij met de supportmedewerker die normaal altijd via de telefoon spreekt of netwerk met de andere Reflecta klanten en businesspartners. Mocht je gewoon een rondje kunnen lopen dan kan dat natuurlijk ook. Je bent vrij om te gaan en staan waar je zelf wilt.

Na de lunch gaan we verder met de andere 3 rondes. Nog te weinig tijd? Best kans dat we er speciaal voor jou nog een ronde achteraan plakken! Wij willen dat iedereen de gelegenheid krijgt om zijn of haar vraag te stellen en geholpen wordt. Vooraf vragen wij ook alvast met welke hoofdvraag je zit en wie je wil spreken. Wij proberen van te voren alvast een planning te maken, zodat iedereen krijgt waarvoor hij/zij komt.

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Schrijf je in!

1 + 5 = ?

We gebruiken cookies op onze website

De meeste daarvan zijn nodig om de website goed te doen functioneren en kunnen niet geweigerd worden. Andere cookies gebruiken we voor analyse- en marketingdoeleinden. Deze kun je indien gewenst weigeren. Lees onze privacy statement