We leven momenteel in een bijzondere tijd. Het Coronavirus maakt het op dit moment voor veel bedrijven knap lastig. De overheid heeft, om verspreiding van het virus te verminderen, bedrijven opgeroepen om zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Hierdoor vallen processen stil, krijgen veel bedrijven minder opdrachten en wordt de communicatie met belangrijke partners en klanten veelal bemoeilijkt. Om deze lastige tijd waarin voor sommige bedrijven minder werk is toch productief en waardevol door te komen, biedt Reflecta in deze periode haar klanten de mogelijkheid om digitale opleidingen te volgen.

Het kan zijn dat je als XL-ENZ gebruiker door de veelomvattendheid van het pakket nog niet volledig op de hoogte bent van alle functionaliteiten en handige tools die XL-ENZ te bieden heeft. Dat is zonde, want wanneer je al deze functies volledig benut kun je vele malen efficiënter te werk gaan. Wij raden daarom altijd aan om af en toe bijgespijkerd te worden door een van onze consultants. Wij snappen dat tijd vrij maken voor fashion bedrijven doorgaans een lastig opgave is, vanwege de grote hoeveelheid dagelijkse werkzaamheden. Echter kan het af en toe inleveren van deze tijd voor bijscholing de werkdruk in de toekomst in zekere mate doen afnemen.

In de huidige, uitzonderlijke periode is er misschien bij jouw bedrijf toch wat extra tijd vrij gekomen. Om deze tijd waardevol in te richten, bieden wij in deze periode online trainingen aan voor XL-ENZ gebruikers. Wij hebben voor deze opleidingen 2 onderwerpen geselecteerd: XL-ENZ Basic training en XL-ENZ Information & Reports.

Information & Reports

Steek je veel tijd in het produceren en analyseren van informatie vanuit XL-ENZ voor jouw organisatie? Ben je op zoek naar hoe je de juiste data verzamelt en die in een rapport zet? Volg dan deze sessie waarin we je wegwijs maken binnen de mogelijkheden van informatievoorziening in XL-ENZ.

Datum: donderdag 2 april 2020, om 13:30

Sessie XL-ENZ Basic

Na aanschaf en implementatie van XL-ENZ moeten kennis, updates en toepassingen wel gewaarborgd blijven en onderhouden worden. Dat is noodzakelijk om alles uit je systeem te blijven halen. Zorg er daarom voor dat je kennis van XL-ENZ up to date is en blijft. Deze sessie is afgestemd op de beginnende XL-ENZ gebruikers.

Datum: vrijdag 3 april 2020, om 10:00

Inschrijven

  • De trainingen duren ongeveer 2 uur.
  • Via het inschrijfformulier hiernaast kan je laten weten met welke training je mee wil doen.
  • De kosten voor de training hebben wij, gezien de lastige periode waarin veel fashionbedrijven zich verkeren, drastisch verminderd. De trainingen, welke doorgaans €135,- per uur zouden kosten (€270,- totaal) voor het inhuren van onze consultants, kosten nu in totaal slechts €75,- per persoon.

Schrijf je dus snel in!

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

We gebruiken cookies op onze website

De meeste daarvan zijn nodig om de website goed te doen functioneren en kunnen niet geweigerd worden. Andere cookies gebruiken we voor analyse- en marketingdoeleinden. Deze kun je indien gewenst weigeren. Lees onze privacy statement