Door het Coronavirus staat de wereld momenteel op zijn kop. Strenge maatregelen zijn getroffen zoals (verplicht) thuis blijven en het vermijden van sociaal contact. Dit heeft een groot impact op het bedrijfsleven. Processen komen deels stil te liggen, er komt minder omzet binnen en het personeel werkt vanuit huis. Een lastige tijd voor fashionbedrijven, dat begrijpen wij. Daarom hebben wij bij Reflecta gekeken naar hoe we onze klanten het beste kunnen laten halen uit deze bijzondere periode.

Houden jullie binnen het bedrijf door de quarantaine nu tijd over? Dan is dit misschien wel het perfecte moment om uit te vinden wat er op gebied van automatisering nog allemaal mogelijk is! Reflecta biedt de mogelijkheid om op dit soort lastige tijden met XL-ENZ te anticiperen.

Door je huidige licentie uit te breiden met modules maak je het je bedrijf mogelijk door te kunnen pakken en te blijven werken. Om het leed te verzachten komen wij onze klanten in deze tijd tegemoet met een mooie aanbieding! Wij hebben zestien interessante modules geselecteerd die door onze klanten, gedurende de landelijke quarantaine periode, gratis uitgeprobeerd mogen worden. In deze periode hoeven onze klanten geen maandbedrag te betalen en zijn de eenmalige kosten (consultancy en installatie) aanzienlijk minder. De modules die meedoen en de eenmalige kosten vind je hieronder!

Inlezen Bankafschriften

Van € 405,- voor € 200,-

Download je bankafschrift bij je bank en verwerk dit bestand direct digitaal in XL-ENZ.

Automatische Incasso

van € 405,- voor € 200,-

Betalingen kunnen blijven liggen gedurende deze tijd, omdat facturen blijven liggen. Spreek met je klant af automatisch te incasseren en maak vanuit XL-ENZ van de facturen een bestand dat je bank direct kan verwerken.

Automatisch Betalen

van € 405,- voor € 200,-

Genereer vanuit XL-ENZ een bestand dat je bij je bank aanbiedt om automatisch alle betalingen te verwerken.

Vervangen/Annuleren Artikelen

van € 405,- voor € 200,-

Artikelen die in productie zijn komen veel te laat aan (of misschien helemaal niet), omdat fabrieken stil liggen. Met deze module kun je vanuit XL-ENZ snel en makkelijk de bestelde artikelen bij je klanten annuleren en/of vervangen voor wel beschikbare artikelen.

Inventarisatie

van € 405,- voor € 200,-

Weinig bewegingen in je magazijn? Mooi moment om te balansen of inventariseren. Met de module kun je de inventarisatie direct verwerken in XL-ENZ. Heb je een scanbestand gemaakt? Lees hem dan in en verwerk de telling!

Barcodes

van € 405,- voor € 200,-

Wil je online aan de slag met data uitwisseling om de online verkoop te boosten? Dan is de barcode een belangrijk onderdeel van het artikel. Deze module geeft de mogelijkheid om ze in XL-ENZ toe te kennen en te beheren.

Promotie Artikelen

van € 405,- voor € 200,-

Werk je met promoties waarin je gratis artikelen weggeeft bij andere artikelen? Dan biedt deze module de ondersteuning die je nodig hebt. Bestelt je klant conform de actievoorwaarden? Dan verwerkt XL-ENZ de promotie automatisch.

Commissie

van € 405,- voor € 200,-

Laat XL-ENZ de commissie berekenen die je met agenten, vertegenwoordigers of andere sales kanalen hebt afgesproken. Diverse berekeningen zijn mogelijk binnen XL-ENZ.

Retourneren

van € 405,- voor € 200,-

Online verkopen gaat vaak gepaard met meer retouren. Registreer ze in XL-ENZ, zodat je ze administratief goed kunt verwerken, zowel logistiek als administratief.

Job Scheduler

van € 405,- voor € 200,-

Met de job scheduler kun je regelmatige rapportages, exports van data naar Excel of andere overzichten van informatie inplannen en verwerken. XL-ENZ biedt de mogelijkheid om rapportages automatisch naar een mailadres te sturen of bestanden automatisch te genereren op zelf in te stellen momenten.

Audit/Logging

van € 405,- voor € 200,-

Medewerkers werken vanuit huis en daardoor is er minder overzicht wie, wanneer, wat doet op welk moment. Met Audit/Logging is het mogelijk hier inzicht in te krijgen.

Data Security

van € 405,- voor € 200,-

Gebruikersrollen worden steeds belangrijker en daar horen regels bij wie wat mag doen. Data Security faciliteert in het afschermen van wat gebruikers wel of niet mogen.

Koppelen Documenten

van € 405,- voor € 200,-

Koppel documenten in XL-ENZ aan onderdelen in XL-ENZ, zodat ze beschikbaar worden voor een ieder die dit nodig heeft. Verkoopfacturen gekoppeld aan de factuurregel in XL-ENZ, inkoopfacturen gekoppeld aan inkoopregels, klantinformatie, contracten, word-bestanden of PDF’s gekoppeld aan een klant in de relatie programma’s, etc.

Magazijn Scan

van € 405,- voor € 200,-

Leverbetrouwbaarheid is altijd nodig, maar wellicht nu mogelijk ook aan te pakken. Controleer je uitgaande goederen met een scan op basis van de pakbon en de artikelen die de doos in gaan. Hoge leverbetrouwbaarheid = tevreden klanten!

Geavanceerde Printmanager

van € 405,- voor € 200,-

Optimaliseer je printopdrachten en upgrade de digitale documenten door meer instelling afhankelijke templates te kunnen toekennen.

Workflow & Takenbeheer

van € 810,- voor € 400,-

Het is er nu niet bij om even bij je collega aan te kloppen aan het bureau als iedereen binnen het bedrijf  vanuit huis werkt. Maar bij wie lag de actie van het proces ook al weer? Workflow & Takenbeheer geeft inzicht, overzicht, controle en hiermee kunnen taken van processen verdeeld worden over de afdelingen en daaraan gekoppelde gebruikers.

ACTIE

Om te helpen in deze bijzondere tijd, biedt Reflecta tijdens de periode van quarantaine een speciale actie om de automatisering met XL-ENZ verder te vergroten en jouw bedrijf hier in te ondersteunen.

Verkrijg de module voor een periode van 3 maanden gratis in combinatie met 2 uur online consultancy begeleiding en installatiekosten. Deze aanbieding is voor de meeste modules in dat geval van € 405,- voor € 200,- (excl. Module prijs). Deze actie is geldig zo lang het quarantaine advies van kracht is of anders tot uiterlijk 31 mei 2020.

De spelregels zijn als volgt:

  • Je laat ons weten welke module(s) je zou willen inzetten in het formulier hiernaast. Hiervoor ontvang je van ons een offerte met daarin de prijs van de module en de speciale aanbieding voor activatie en begeleiding.
  • Nadat we je akkoord hebben ontvangen op de offerte, activeren wij de module en ontvang je de handleiding van de module om zelf met de inrichting aan de slag te gaan.
  • Je ontvangt de factuur voor de speciale aanbieding.
  • 2 dagen na activatie neemt een consultant contact met je op voor vragen, inrichting, verduidelijking en training. Deze sessie duurt maximaal 2 uur (of wat aangegeven staat bij de specifieke module).
  • Aanvullende consultancy, training, uitleg of inrichting wordt separaat berekend op basis van nacalcalatie tegen het uurtarief van € 110,- in plaats van € 135,-
  • Na 3 maanden wordt zonder tegenbericht de module automatisch uitgeschakeld. Wil je hem blijven gebruiken, laat het ons dan voor de afloop van de periode weten. Alleen vanaf dan wordt de module doorbelast.

Wil je meer weten of ben je benieuwd welke modules Reflecta nog meer heeft? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je samen met ons kijken hoe je XL-ENZ verder kunt optimaliseren in deze tijd of zijn er andere onderwerpen die je zou willen bespreken, houd dan onze mailings in te gaten!

We gebruiken cookies op onze website

De meeste daarvan zijn nodig om de website goed te doen functioneren en kunnen niet geweigerd worden. Andere cookies gebruiken we voor analyse- en marketingdoeleinden. Deze kun je indien gewenst weigeren. Lees onze privacy statement