Wat is de Reflecta Walk in Lunch?

Elke drie maanden organiseren wij bij Reflecta een lunch voor onze klanten. Tijdens de Walk in Lunch (WIL) lunch je niet alleen samen met het hele Reflecta team, ook kun je terecht bij onze consultants en webdevelopers voor alle vragen over XL-ENZ en hoe je XL-ENZ het beste kunt gebruiken. Samen zorgen we ervoor dat het maximale uit XL-ENZ eruit wordt gehaald!

Onze klanten geven de WiL een 8,2

Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk!

XL-ENZ is een applicatie voor de groothandel met ongekend veel mogelijkheden. Om achter al deze mogelijkheden te komen is het fijn als je kunt schakelen met een consultant. Mede daarom kan je tijdens de Walk in Lunch sparren met een consultant om te zien waar je XL-ENZ nog beter in kunt zetten. Laat je in de watten leggen tijdens een speeddate met je accountmanager, plan een afspraak in met onze Crystal Reports-specialist voor kleine aanpassingen of advies over rapporten en/of lay-outs. Heb jij altijd al willen weten wie je aan de telefoon hebt als je onze supportlijn belt? Loop langs bij support! Wij stellen ons gehele pand open voor jullie. Alles is mogelijk. Laat ons via het vragenformulier weten wat je vragen zijn en zet de datum in je agenda!

Goed georganiseerd en zeker de moeite waard!

Susanne DrenthTransit Textiles

Hoe ziet de dag eruit?

Om 10:30 zullen de deuren open gaan en word je ontvangen door een van onze collega’s. Neem plaats in onze bar voor een lekkere kop koffie. Om 11:00 zal de dag geopend worden met een presentatie over het onderwerp wat voor die dag centraal staat. Na deze presentatie van ongeveer een half uur begint de eerste ronde en kan je een van onze specialisten opzoeken. Elke ronde duurt 30 minuten. Niet genoeg gehad aan 30 minuten? Dat geeft niet! er zijn in totaal vier rondes van een half uur!

Na de eerste twee rondes start om 12:30 de lunch. Samen met het Reflecta team en de andere aanwezige klanten geniet je een half uur lang van verse lekkere broodjes en heerlijke drankjes. Praat gezellig bij met de supportmedewerker waarmee je normaal per email en soms via de telefoon communiceert. of netwerk met de andere Reflecta klanten en businesspartners. Mocht je gewoon een rondje kunnen lopen dan kan dat natuurlijk ook.

Na de lunch gaan we verder met de andere 3 rondes. Nog te weinig tijd? Best kans dat we er speciaal voor jou nog een ronde achteraan plakken! Wij willen dat iedereen de gelegenheid krijgt om zijn of haar vraag te stellen en geholpen wordt. Vooraf vragen wij alvast welk(e) onderwerp(en) je zou willen bespreken en met welke collega(‘s). Wij maken van te voren een planning, zodat iedereen de antwoorden verkrijgt waarvoor hij/zij komt.

De volgende WIL is over

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

11 Januari 2019

Schrijf je in!

0 + 1 = ?

Nieuws over de Reflecta Walk in Lunch

We gebruiken cookies op onze website

De meeste daarvan zijn nodig om de website goed te doen functioneren en kunnen niet geweigerd worden. Andere cookies gebruiken we voor analyse- en marketingdoeleinden. Deze kun je indien gewenst weigeren. Lees onze privacy statement