Webshops voor de fashionbranche

Uw klanten op eenvoudige wijze 24/7 orders laten plaatsen via uw eigen webshop of sales portal? Reflecta biedt hiertoe de XL-ENZ eCommerce Services die ervoor zorgt dat uw klanten snel hun weg vinden in de webshop welke zowel ingericht kan worden voor B2B als B2C.

Specifieke artikelen zoeken, eerdere bestellingen of populaire artikelen tonen zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Belangrijk is dat de orderverwerking door de integratie met XL-ENZ wordt gestroomlijnd en vereenvoudigd. Tot de XL-ENZ eCommerce Services behoren de hoogwaardige koppelingen tussen de webshop en XL-ENZ. Hiertoe werken wij nauw samen met een drietal geselecteerde partnerbedrijven.

 

B2B

Een Business to Business webshop is gericht op de zakelijke klant. De website is veelal sober van karakter en doelgericht. De klant logt in via een code en wachtwoord en vindt naast relevante artikel- en voorraadinformatie eventueel eerdere orders en de status. Uiteraard kan er een nieuwe order ingevoerd worden. Nadat de order is geplaatst, is de verwerking in XL-ENZ niet anders dan bij een reguliere fax- of telefonische opdracht.


 

Sales Portal

Voor de agenten en vertegenwoordigers bieden we de Sales Portal (SP) functionaliteit. Dit is in feite de B2B website waar uw verkoper op inlogt en waarbij hij of zij alleen orders kan invoeren en informatie kan opvragen van de aan hem/haar gekoppelde klanten.

B2C

Een Business to Consumer webwinkel is opgezet voor consumenten. De website vormt een onderdeel van de uitstraling (marketing) van het bedrijf of merk welke tot uiting komt. De klant moet worden geprikkeld met aantrekkelijke nieuwe aanbiedingen en van ieder artikel moeten scherpe afbeeldingen getoond kunnen worden welke vergroot en verkleind kunnen worden. De prijzen zijn incl. BTW en bestellingen dienen direct op een veilige manier te worden afgerekend. De verwerking in XL-ENZ wijkt daardoor af van het normale orderproces.


 

White Label

Veelal kleinere retailers beschikken uit kostenoverweging niet over een eigen website of hebben moeite de site actueel te houden. Via Whitelabeling kunt u als groothandel een extra service aan uw klant bieden door deze met behoud van eigen identiteit te laten aansluiten op de B2C website van groothandel. De site en de gegevens (prijzen, voorraad) zijn actueel en de acceptatie wordt vergroot.

E-Commerce partnerbedrijven

De opzet van een webshop of corporate site is sterk afhankelijk van het doel dat u hiermee wenst te bereiken en het beschikbare budget. Deze factoren verschillen sterk van bedrijf tot bedrijf. Hiertoe hebben wij een aantal e-commerce bedrijven geselecteerd waarmee wij nauw samenwerken en vaste afspraken hebben kunnen maken.

Mocht u advies nodig hebben bij het maken van een intake afspraak dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Via onze formulier op onze contactpagina kunnen u, uw vragen aan ons stellen of anders zijn wij ook telefonisch te bereiken.