Vacatures

Progress programmeur (40 uur)

Onze ERP-applicatie is voortdurend aan veranderingen onderhevig. Om sneller aan de toenemende vraag van klanten te kunnen voldoen, zijn wij op zoek naar een nieuwe  Progress Programmeur (40 uur).
Wij zoeken iemand die enthousiast en leergierig is en daarmee van toegevoegde waarde is voor ons ontwikkelteam en ons bedrijf als geheel.

Functieomschrijving
Voor deze functie zijn we op zoek naar een software ontwikkelaar met minimaal 2 jaar ervaring als Progress ontwikkelaar. Je zult het huidige team van ontwikkelaars gaan versterken. Als Progress programmeur ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling  van onze ERP applicatie XL-ENZ. Je bent in staat zelfstandig te werken volgens een strakke planning. Ook ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van de systeemdocumentatie en de gebruikershandleidingen.

 

Functie-eisen

Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau.
Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Progress programmeur.
Je bent bekend met Agile / scrum.
Je hebt (gedegen) kennis van Progress ontwikkelomgeving (Appbuilder & OE Developer) en database.
Je hebt eventueel kennis van relevante SQL databases.
Je bent bekend met Progress AMD2 / Dynamics.
Je hebt kennis van OO (Object Oriented) programmeren.
Het werken met standaard gegevensformaten zoals JSON en XML is je niet vreemd.
Je bent een teamspeler, flexibel en sociaal.
Je kunt zelfstandig werken, durft initiatieven te nemen (proactief).
Je bent analytisch, punctueel en gestructureerd.
Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 

Wat we bieden
Wij bieden je een interessante en uitdagende fulltime (40 uur) baan, bij een ambitieuze organisatie in een branche die constant in beweging is en daarbij een marktconform salaris.


Bedrijfsprofiel
Reflecta is een no nonsense organisatie die zich richt op software oplossingen in de fashionbranche. Wij zijn een vooruitstrevende en betrouwbare partner voor onze klanten en na 26 jaar nog steeds groeiende. Sinds ons bestaan hebben wij een hoop mooie bedrijven en merken in de fashion mogen voorzien van onze ERP-software. Binnen het Reflecta team heerst een gezellige en informele werksfeer.


Voldoe jij aan dit profiel en lijkt het je een uitdaging, reageer dan met een brief en cv naar pz@reflecta.nl

 

 


HTML5/JAVASCRIPT PROGRAMMEUR

Reflecta is op zoek naar html5/javascript programmeur, als ondersteuning voor onze programmeurs. Ben je op zoek naar een interessante baan om al je opgedane kennis in de praktijk te brengen, dan is Reflecta het juiste bedrijf voor je. Wij zijn een no-nonsense organisatie. 

Functieomschrijving:
Reflecta wil haar softwarepakket omzetten naar een nieuwe gebruikersinterface. De bestaande Desktop Interface (Windows) zal gefaseerd omgezet worden naar 
een volledig in de Cloud draaiende web/browser interface gebaseerd op html5/javascript. 
Je zal verantwoordelijk zijn voor het omzetten van de bestaande interface naar de nieuwe interface.

Functie-eisen:
-              Kennis van javascript/html5 kan aangevuld worden met ook css kennis
-              Ervaring met een gelijke functie is een pre
-              Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
-              Goede beheersing van de Engelse taal
-              Je kunt goed in een team werken
-              Je bent enthousiast en een doorzetter
-              Je kunt klantgericht en kwaliteitsgericht werken
-              Informatica gerelateerde opleiding (MBO en/of HBO niveau)
-              Kennis van SCRUM is een pre


Wat we bieden:
Wij bieden je een interessante baan, bij een ambitieuze organisatie, met mogelijkheden ruime ervaring op te doen. 


Interesse? Reageer dan nu!
Stuur je CV + motivatiebrief naar:
pz@reflecta.nl of bel +31(0)182 398 130

 

 


Helpdeskmedewerker 40 uur

Wij zijn Reflecta, een middelgroot bedrijf dat al meer dan 26 jaar een succesvol partner is van een groot aantal bedrijven in de mode-, sport- en schoenenbranche. In deze jaren hebben wij een klantenbestand opgebouwd met een hoop mooie kledingmerken die jou niet vreemd zullen zijn. Als een team werken wij samen om onze klanten en onszelf te laten groeien. Teamwork is bij ons erg belangrijk. Binnen Reflecta heerst een gezellige, leuke en informele werksfeer, maar er wordt wel van iedereen verwacht dat er maximale arbeid geleverd wordt.

Wat doen wij precies?
Wij voorzien groothandels in de fashion branche van onze ERP-software genaamd XL-ENZ. Met onze software automatiseren wij alle bedrijfsprocessen binnen een onderneming. Denk hierbij aan financiële processen, maar bijvoorbeeld ook aan  logistieke processen.  XL-ENZ is in de jaren gegroeid tot een zeer uitgebreid pakket dat vandaag de dag nog steeds verder wordt ontwikkeld.

Wat gebeurt er op de helpdesk?
Soms heeft een klant van ons een probleem en kan hij of zij er zelf niet uitkomen. Wanneer dit gebeurt, neemt de klant contact op met onze helpdesk om dit probleem te melden. De klant beschrijft het probleem via ons helpdeskportaal en nemen onze helpdeskmedewerkers de melding in behandeling.  De meldingen zijn, naast een aantal routinemeldingen, vaak verschillend. Ons pakket is heel uitgebreid, wordt continu doorontwikkeld en bevat maatwerk voor specifieke klanten. Hierdoor kunnen de meldingen elke dag anders zijn en erg uiteen lopen. Dit vergt analytisch inzicht en de drive om je dagelijks te verdiepen in onze  software.

Ben jij de ideale persoon om ons team te versterken?
Wij zijn opzoek naar een enthousiaste jonge collega (m/v) die onze support afdeling komt versterken. Gezien onze branche en de complexiteit van onze software, is het handig dat je al beschikt over enige kennis van bedrijfsprocessen binnen de groothandel. Wanneer je over deze kennis beschikt, zal je ons softwarepakket sneller beheersen en ben je instaat problemen bij klanten sneller op te lossen. Verder beschik je over het volgende:

  • Een relevant MBO of HBO diploma.
  • Je bent in staat goed te luisteren, kritisch te redeneren en de juiste conclusies te trekken.
  • Je hebt een goed analytisch vermogen en de doortastendheid om de informatie te verzamelen die je nodig hebt voor je onderzoek.
  • Je Nederlands is uitstekend in woord en geschrift.
  • De Engelse taal beheers je goed in woord en geschrift.
  • Je hebt empathisch vermogen en kan situaties goed inschatten.
  • Je bent collegiaal, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en wil altijd het beste uit jezelf halen.

Wat kan je van ons verwachten
Wanneer je bij ons komt werken krijg je een sprintcursus waarin alles wordt uitgelegd over onze software. In deze cursus wordt in grote lijnen verteld wat klanten allemaal doen met XL-ENZ. Na deze cursus ga je zelfstandig aan de slag met ons softwarepakket en uiteindelijk ga je klanten te woord staan.

Verder ontvang je natuurlijk salaris die hoort bij de zwaarte van de functie. Ook krijg je bij ons de mogelijkheid je verder  te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie.

Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Aarzel dan niet en stuur jouw CV plus motivatiebrief naar pz@reflecta.nl 

contactgegevens

Reflecta Automation BV
Voltairetuin 4
2908 XJ Capelle a/d IJssel

Tel. Algemeen: 0182-398130
Tel. Helpdesk XL-ENZ: 0182-398158
Tel. Helpdesk RA: 0182-398160
Fax: 0182-398163

E-Mail: info@reflecta.nl
KvK/CoC: 29042555