Reflecta seminar 'Samen Sterk!' groot succes

In november heeft het jaarlijkse Reflecta seminar plaatsgevonden. Ditmaal was gekozen voor de prachtige locatie van Restaurant Zuiver te Utrecht. De opkomst was opnieuw een groot succes, zo'n 70 deelnemers hadden zich ingeschreven, waaronder klanten, prospecten en adviseurs.
Het thema van dit seminar: XL-ENZ Samen Sterk. Traditioneel werd geopend met de huidige stand van zaken en de roadmap van XL-ENZ waarna de belangrijkste nieuwe functionaliteiten van XL-ENZ werden gedemonstreerd. Eén van de meest in het oog springende aankondiging in de roadmap is wel dat Reflecta voornemens is de gebruikersinterface volledig te gaan vervangen door een op HTML5 gebaseerde omgeving waardoor XL-ENZ met behulp van elke Internet browser kan worden benaderd. XL-ENZ zal hierdoor totaal platform onafhankelijk worden!
Tijdens het seminar heeft iedereen kennis kunnen maken met een aantal verschillende partners en de wijze waarop projecten tot stand komen. Het accent lag daarbij op webkoppelingen, webshops en track & trace informatie. Dit kon in de vorm van presentaties maar ook tijdens de pauzes waar inloopsessies waren gepland zodat een ieder langs de stands kon gaan van onze partners.

Het seminar werd afgesloten met een business borrel. In het voorjaar 2014 zal een Reflecta event voor suspecten, prospecten en adviseurs plaatsvinden.

Frank Arnold, oprichter en eigenaar van Reflecta Automation B.V. presenteert door middel van een roadmap de toekomst van XL-ENZ. *

Download de plannen van 2014
*Roadmap is op aanvraag te ontvangen!

Foto's seminar 2013

Reacties van deelnemers aan het Reflecta seminar 2013 ‘Samen Sterk!’.

- Jauco Martens, Bosgroep International BV
"Met dit seminar laat Reflecta zien dat zij de partner zijn voor de Fashion branche."

"een uitgelezen kans om met vakgenoten uit ICT en Operations binnen de Fashion branche over de uitdagingen van vandaag en morgen van gedachte te wisselen."

- Peter Janssen, Rofer trading BV
"Bij dit seminar wordt goede informatie verstrekt, dit keer vooral de steeds verdergaande koppelingen met satelliet tot webshops … zeer interessant."

- Richard van der Hoek, RFTC IT Services & Consultancy
"Op het seminar liet Reflecta zien hoe belangrijk de elektronische communicatie van XL-ENZ tussen andere bedrijven en applicaties is. Zo vertelde Armando Jansen, directeur/eigenaar van Jansen International BV, hoe hij nu meer tijd over heeft voor andere dingen dan zich zorgen te moeten maken over de data die in uit zijn systemen gaan."

- Inge Fidder, EVSA/Antar Shoe BV
"Het was zeer interessant naar de presentatie van Joost Honig – Iconum te luisteren. Dat klanten kunnen inloggen en rechtstreeks kunnen bestellen sprak mij erg aan."

- Alfred Engelen, Carte Blanche BV
"Het seminar was erg goed, nuttig en inhoudelijk. De presentatie van Marlies Davidse, consultant van Reflecta, over de nieuwe XL-ENZ functionaliteiten vond ik erg interessant."

Magazijn uitleverscan

Op het seminar werd een filmpje vertoond over het XL-ENZ module ‘Magazijn Uitleverscan’ van Reflecta Automation. In het filmpje kunt u meekijken op welke wijze onze klant Yaya Shirt Company te Halfweg de goederen dagelijks scant in het magazijn: