NIEUW: Workflow op meerdere niveaus beschikbaar

 

De workflow Manager stelt je in staat om de activiteiten binnen de organisatie vast te leggen. Deze activiteiten zijn doorgaans gebaseerd op processtappen in de organisatie. In de Workflow Manager leg je het proces vast en koppelt daar vervolgens taken aan. Door de taken toe te wijzen aan de personen die hier voor verantwoordelijk zijn ben je in staat het proces te monitoren en fouten te verminderen. Stappen vergeten bij het invoeren van een artikel, een verkooporder of een inkooporder? Dit behoort tot de verleden tijd!

Voorbeeld: Aan de start van een nieuw seizoen wordt de collectie in XL-ENZ ingevoerd. Hieruit volgen diverse stappen zoals:

  • Het invoeren van de basis artikelgegevens (artikelnummer, maat, kleur, etc.);
  • het invoeren van de verkoopprijzen en verschillende prijslijsten;
  • het invoeren van de inkoopprijs;
  • het invoeren van de inkoopopslagen;
  • het berekenen van de kostprijs;
  • beschikbaar stellen van het artikel op de website;
  • validatie die ingesteld of omgezet moet worden.

Deze stappen klinken allemaal logisch en zijn een standaard onderdeel van het proces. Toch zijn de gevolgen groot als ze vergeten worden. Prijzen niet juist op de verkoop of inkooporder, artikelen niet op tijd beschikbaar op je website of in de vertegenwoordigersapp onjuiste of incomplete informatie.

De Workflow Manager stelt je in staat om deze stappen in kaart te brengen en vast te leggen. Vervolgens kun je de taken uit zetten bij de personen of de afdelingen die hier voor verantwoordelijk zijn en de voortgang monitoren. Dit stelt managers in staat om de processen beter te beheren en medewerkers in staat om zich meer te richten op de activiteiten die ze moeten verrichten. Geen post-its meer, alles vastgelegd in de database, eenvoudig taken over te nemen door een collega bij bijvoorbeeld ziekte.

 

Vraag een offerte aan