Wat kan je van Reflecta verwachten in 2018?

 

2017 was het jaar waarin de fashion wereld de moeilijke jaren achter zich liet en wij zien dat deze positieve trend in 2018 doorzet. Wij merken dat ondernemingen weer durven te investeren in nieuwe innovatieve oplossingen. Reflecta heeft al in 2016 ingezet op nieuwe ontwikkelingen die in de loop van 2018 beschikbaar gaan komen voor onze fashion klanten. 

XL-ENZ 2.0 zal het werken met deze business software verder vereenvoudigen. Overzichtelijke moderne schermen, voorzien van alle gemakken, zorgen voor een unieke gebruikerservaring zonder dat de herkenbare elementen uit het oog zijn verloren. Een bijkomend voordeel is dat bestaande gebruikers snel ermee aan de slag kunnen. XL-ENZ 2.0 zal op ieder device gebruikt kunnen worden en het past zich automatisch aan de grote van het apparaat aan.

Als voorbereiding op XL-ENZ 2.0 zal in de eerste helft van dit jaar een nieuwe release uitgerold worden. De database waarin de gegevens worden bewaard zal dan gebaseerd zijn op 64 bits. Als optie zal worden aangeboden gebruik te gaan maken van de Pacific Appserver. Dit nieuwste product uit de Progress familie biedt snellere communicatie tussen de client en database.

Vanaf eind 2018 zullen de eerste klanten kennismaken met XL-ENZ 2.0. Dit zullen twee pilot klanten zijn zodat de nieuwe versie in de praktijk wordt getoetst. Hierna zal XL-ENZ 2.0 definitief beschikbaar komen voor klanten