XL-ENZ event: "Eindgebruiker staat centraal".

Oktober 2016, Capelle a/d IJssel - “Eindgebruiker staat centraal”

Het is bijna zover, op 3 november 2016 wordt het XL-ENZ event gehouden in de CineMec bioscoop in Utrecht.

Het thema van het event is “de eindgebruiker staat centraal”.

Bij deze editie gaan wij dieper in op de ontwikkelingen in de branche en wat kan XL-ENZ hierin voor de eindgebruiker betekenen.


Like-it!
Dit jaar hebben we iets nieuws. De klant kan stemmen op een nieuwe functionaliteit die wij gaan ontwikkelen. Iedereen mag zijn/ haar stem uitbrengen, door een onderwerp te liken met een “Like” Sticker. Op deze manier krijgen wij meer inzicht naar welke functionaliteit de meeste vraag is enkunnen wij rekening houden met de volgorde van het ontwikkelen van deze functionaliteiten.

De onderwerpen zijn:

Commerciële omruiling: Met een commerciële omruiling maak je met de klant een afspraak dat een bepaald aantal producten omgeruild kunnen worden bij een slechte doorverkoop. Hiermee zijn veel handmatige handelingen gemoeid welke geautomatiseerd worden middels deze module.

 

Alternatieve artikelen: Is een module waarmee ‘nee’ verkopen kunnen worden voorkomen door een soortgelijk artikel aan te kunnen bieden. De informatie rondom soortgelijke artikelen kan binnen XL-ENZ vastgelegd en opgevraagd worden en kunnen eventueel getoond worden op jouw webshop.

 

Vendor Rating: Met deze module kan je de kwaliteit van de leverancier beoordelen doormiddel van het vastleggen van informatie over bijvoorbeeld de kwaliteit van levering, kwaliteit van de producten en leverbetrouwbaarheid.

 

B2C afhandeling: De branche is aan verandering onderhevig waardoor de groothandel steeds vaker de eindconsument gaat bedienen. Hierbij worden andere functionaliteiten belangrijk waaronder het werken met kortingsbonnen. Met het ontwikkelen van de B2C afhandeling worden vanuit XL-ENZ deze processen beter ondersteund.

 

Multi Orderpick:  Met de Wifi Scan functionaliteit is het nu niet mogelijk meerdere pickbonnen met eenzelfde product tegelijk te picken. Vanwege het verkopen aan consumenten wordt het steeds belangrijker meerdere pickbonnen in een keer te verwerken. Het pickproces wordt met het gebruik van de multi orderpick functionaliteit efficiënter ingericht.

Laat op het event weten welke functionaliteit jouw voorkeur heeft, en wie weet wordt deze door ons als eerste van de vijf ontwikkeld.


Voucher
Net als de andere jaren ontvang je bij het bezoek aan ons event een kortingsvoucher. Deze voucher kan worden gebruikt bij aanschaf van een module of voor consultancy.


Locatie CineMec
We hebben weer een prachtige locatie vastgelegd in het groene hart; CineMec in Utrecht. Gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (station Utrecht Leidsche Rijn) of eigen vervoer (navigatie adres: Oude Vleutenseweg 33, Utrecht)
Geef je nu op! 
http://www.reflecta.nl/events.html