PWH oriental operationeel met XL-ENZ van Reflecta

Zaandam, december 2015 – PWH Oriental werkt operationeel met de software applicatie XL-ENZ van Reflecta Automation. 

Met een hoofdkantoor in Hong Kong, een vestiging in Jinjiang (China) en een Europees kantoor in Zaandam timmert PWH sinds 1992 hard aan de weg.
Hans Overtoom, directeur Europa “We waren al een tevreden klant bij Reflecta voor Ra-Trade dus was het een logische stap om nu over te stappen naar de opvolger XL-ENZ”.
“Wij ontwerpen en produceren zelf waarbij XL-ENZ onze business processen prima ondersteund”, aldus Patrick Sum – directeur Hong Kong.

“We could be in your shoes  - Your wish is our design”
Naast het eigen label, Be Wild©, kan PWH schoenen op maat leveren met specifieke private label wensen. De expertise en professionele aanpak maakt het mogelijk om een op maat gemaakte collectie voor vrouwen, mannen en kinderen te produceren.
“Na onze sporen verdiend te hebben in de productie van sportschoenen, hebben wij onze collectie uitgebreid met casual, outdoor & fashion schoeisel. Het gehele productieproces wordt intensief gevolgd en begeleid door onze Quality Control afdeling, die garant staat voor onze hoogste kwaliteitsnormen.”

Over Reflecta:
Reflecta levert en implementeert gespecialiseerde ERP bedrijfssoftware voor fashion groothandels, importeurs en distributeurs. De dienstverlening is compleet afgestemd op de fashionmarkt, met als basis de XL-ENZ Fashion ERP applicatie. http://www.reflecta.nl

Over PWH oriental:
www.pwh-oriental.com/home/