Kogros Sport BV / Quick Teamwear zet in op XL-ENZ

Numansdorp, december 2015 - Kogros Sport / Quick Teamwear heeft gekozen voor de software applicatie XL-ENZ van Reflecta Automation. 
Erwin Konijnendijk, directeur eigenaar “Vanwege sterke groei voldeed onze oude applicatie niet meer en moesten we op zoek naar iets nieuws wat we bij Reflecta gevonden hebben. We hebben gekozen voor een Saas/Cloud oplossing dus geen investering en zorgen over hardware meer”.
“Met XL-ENZ zijn we voorbereid en klaar voor de volgende stap. In de toekomst gaan we ook een B2C webshop koppelen”, aldus Konijnendijk.

Q Teamwear is een uniek initiatief binnen Q1905 waarbij iedereen in staat wordt gesteld om exact dát tenue te laten maken dat bij het team of de club past. In iedere kleur. Voor iedere sport. Niemand is meer afhankelijk van veranderende collecties en voorraden. Over 2 of 5 of 8 jaar hetzelfde shirt bestellen? Per 600, 60 of 6 stuks? Geen enkel probleem! Een bijpassende trainingslijn in uw clubkleuren? Uw club logo op alle artikelen? Het kan allemaal. Na een frisse start in het voorjaar van 2012 zijn er al heel wat teams die tot op de dag van vandaag trots het veld op komen. 

Over Kogros Teamwear:
http://www.q1905.com/nl/pages/q-teamwear/