Jubilerend Reflecta klaar voor ‘the next step’

Juni 2015, Bunnik - Op de agenda van De Landgoederij te Bunnik stond 11 juni jl. het Reflecta-event ‘The next step’ genoteerd. Reflecta, bekend als ontwikkelaar en leverancier van de fashion bedrijfssoftware XL-ENZ, viert dit jaar haar 25 jarig bestaan. “Daar hebben we dit jaar ook de nodige aandacht aan besteed, natuurlijk!” lacht oprichter en algemeen directeur, de heer Frank Arnold. Hij blikt tevreden terug op het event.

“Ieder jaar organiseren wij een evenement voor onze klanten en andere geïnteresseerden – dit was al weer de achtste keer. De opkomst was groot en dat is altijd mooi. Op dit moment werken wij aan een nieuwe gebruikersinterface voor XL-ENZ. Deze bedrijfsapplicatie staat nu al bekend vanwege de zeer uitgebreide mogelijkheden, maar de nieuwe gebruikersinterface maakt de applicatie ook nog eens systeem- en locatie onafhankelijk!” aldus Arnold.

Nieuwe gebruikersinterface XL-ENZ 
Tijdens het event werden via een live demo de eerste contouren getoond van deze nieuwe ontwikkeling. Research & Development manager Ton Dekker: “We hebben alvast een tipje van de sluier opgelicht en de nieuwe opzet, waarop straks rapportages tot stand gaan komen, laten zien. Onder andere de wijze waarop selecties kunnen worden gemaakt, vastgelegd, geprogrammeerd en vervolgens op datum en tijd (periodiek) kunnen worden uitgevoerd is geoptimaliseerd. De eenvoud is direct voor iedereen herkenbaar! De bediening is vergelijkbaar met het gebruik van een app of tablet, zo simpel is het!” lacht Dekker.

PO Cockpit
Ook handelsondernemingen moeten tijdens het inkoopproces steeds sneller over de juiste informatie beschikken. Wijzigingen moeten razendsnel en op eenvoudige wijze verwerkt kunnen worden. Dankzij de PO Cockpit, de nieuwe functionaliteit van Reflecta die standaard wordt meegeleverd met XL-ENZ, hebben ondernemers daarvoor een perfecte tool in handen.

Arnold: “Reflecta zet altijd in op nieuwe innovatieve oplossingen. We kijken continu vooruit – naar ‘the next step’. Wat kunnen wij doen om ervoor te zorgen dat gebruikers van XL-ENZ nóg beter en nóg flexibeler kunnen inspelen op de dynamiek in de fashion industrie? Met de nieuwe ontwikkelingen zijn onze klanten met XL-ENZ zeker klaar voor hun volgende stap!

Bekijk hier de sfeerimpressie film https://www.youtube.com/embed/bYDaNqV-YPw.

Bekijk een samenvatting en de foto's via http://www.reflecta.nl/events.html.

Meer informatie kunt u opvragen bij Paul Lasee, telefonisch bereikbaar onder nummer 0182 398130 of per email via sales@reflecta.nl .