Fros International B.V. integreert processen met XL-ENZ

Mei 2015, Reeuwijk - Ook Fros International B.V., distributeur en agent van diverse schoen- en kledingmerken, heeft gekozen voor XL-ENZ.

Eric Böhm, CFO van Fros, is enthousiast over deze stap. “De keuze voor nieuwe ERP software is een strategische zet voor vele jaren. Daarom zochten wij naar een stabiele en betrouwbare partner met bijzondere affiniteit met de sport- en modische branche. In die markt zijn een paar spelers en voor ons was het duidelijk dat Reflecta de juiste partij zou zijn. Reflecta gaf ons het vertrouwen dat zij al onze wensen konden vertalen naar praktische functionaliteit. En die verwachting heeft Reflecta meer dan waargemaakt.”

Succesvolle integratie van processen
De geavanceerde functionaliteiten in combinatie met de ruime ervaring van Reflecta op het gebied van het automatiseren van sport/fashion ondernemingen waren doorslaggevende factoren, vertelt de heer Onno Wassenberg, één van de aandeelhouders van Fros. “Het wordt steeds belangrijker dat alle businessprocessen vanuit één en dezelfde softwareapplicatie worden ondersteund. Binnen Fros hebben we te maken met diverse verschillende en complexe processen. Reflecta wist deze processen op een succesvolle wijze te integreren in XL-ENZ, waardoor wij een mooie stap kunnen maken op het gebied van automatisering van onze business.”

Fros is een toonaangevende distributeur van modemerken in de Benelux en is gespecialiseerd in het structureel in de markt zetten van A-merken. Hiervoor heeft het alle benodigde disciplines in huis: Marketing, Verkoop en Logistiek. Zie ook www.fros.nl.