Unlimited Sports Group BV groeit verder met XL-ENZ

 

Amsterdam, 23 juni 2014 - Binnen nu en twee jaar zal ook bij Unlimited Sports Group BV (USG) de ERP fashionsoftware XL-ENZ van Reflecta Automation draaien. “Om alle processen nu en in de toekomst te kunnen blijven ondersteunen en verdere groei te realiseren is besloten nieuwe, geavanceerde ERP software in te gaan zetten,” licht de heer Jerry George, CFO van USG, toe. 

Niet over één nacht ijs
“USG is daarbij zeker niet over één nacht ijs gegaan. Eerst hebben wij een derde partij gevraagd om de bedrijfsprocessen in kaart te brengen en de risico’s te analyseren. Toen dat helder was, hebben wij Reflecta ingeschakeld voor een uitgebreide gap/fit analyse waarbij de voornaamste processen zijn besproken en beschreven. USG en Reflecta kennen al een lange relatie – die gaat zelfs terug tot 1994. De USG-dochter ‘Teamsport BV’ was destijds nog een relatief klein bedrijf met één sportmerk. Het automatiseren daarvan was redelijk overzichtelijk. Anno 2014 is USG uitgegroeid tot een grote speler op de sport/fashion markt met verschillende bv’s en retailklanten in heel Europa en een hoofdkantoor in bruisend Amsterdam. Dat alles stelt toch andere eisen aan de software. Op basis van onze eisen en wensen is daarom nu gekozen voor de XL-ENZ enterprise software - naar onze mening het beste product in de markt,” aldus George. 

Resultaten uit verleden geven vertrouwen voor de toekomst
“De positieve ervaringen met Reflecta in het verleden en de kennis die er binnen Reflecta aanwezig is ten aanzien van onze USG Brands’ bedrijfsprocessen zijn voor ons een belangrijke redenen geweest ook nu weer voor Reflecta te kiezen. Daarbij is Reflecta een toonaangevend en innovatief ERP softwarebedrijf met veel ervaring in de sport/fashion groothandelbranche. Ook dat geeft vertrouwen,” vult Alex Cruiming, Operational manager bij USG, aan. “Het implementatietraject staat gepland voor volgend jaar. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Reflecta ook dit project succesvol zal realiseren.”