Twins & Trackstyle BV kiest voor Reflecta XL-ENZ

Marcel van Gastel (rechts) en Paul Lasee (sales manager Reflecta) drukken elkaar de hand op een langdurige samenwerking.

Kaatsheuvel, 18 maart 2014 – Twins & Trackstyle, onderdeel van de Van Gastel Group waar ook Braqeez Kids Shoes en Bunnies JR tot behoren, gaat de fashion ERP applicatie XL-ENZ incl. MEDIUM Suite inzetten voor ondersteuning van de logistieke en financiële business processen. Van Gastel beschikt door XL-ENZ over betere en actuelere informatie op het gebied van debiteuren/klanten, artikelen en voorraden.

Het hoofdkantoor in het Brabantse Kaatsheuvel houdt zich met een team van 30 specialisten uitsluitend bezig met financial planning, marketing, design en productontwikkeling. Vanuit hier vindt tevens de coördinatie plaats van de productie. In Hong Kong beschikt Van Gastel Shoes over een tweede kantoor dat de Aziatische activiteiten aanstuurt.

Financieel directeur Cees Poldervaart: “Het is niet eenvoudig om een traject voor nieuwe ERP software in te gaan, na het jaarlijkse seminar van Reflecta in november vorig jaar wisten we dat we met XL-ENZ als pakket en Reflecta als implementatiepartner een goede keuze zouden gaan maken. Dat beeld werd tijdens de diverse besprekingen daarna alleen maar bevestigd”.

Directeur/eigenaar Marcel van Gastel over de samenwerking: “Reflecta is een betrouwbare partner met gedegen kennis. Ze weten als geen ander hoe een schoenenhandelsonderneming optimaal geautomatiseerd moet worden.”.