End of life Windows XP, Windows Server 2003 en Exchange 2003

End of life Windows XP, Windows Server 2003 en Exchange 2003

Reeuwijk, 20 februari 2014 - Microsoft verkondigd al geruime tijd dat Windows XP, Windows Server 2003 en Exchange 2003 niet meer ondersteund zullen gaan worden. Microsoft kondigt deze fase aan als 'End of Life'. Toch merkt Reflecta dat nog veel gebruikers van deze operating systems gebruik maken.

De uiterlijke einddatum die Microsoft aan deze producten heeft gehangen voor ondersteuning betreft 8 april 2014. Vanaf deze datum stopt elke vorm van ondersteuning vanuit Microsoft voor deze producten. Reflecta voelt zich genoodzaakt haar klanten hierover te informeren gezien deze stop van support ook doorwerkt in de ondersteuning van Reflecta.

Wat betekent dit voor u?
In geval van foutmeldingen aan applicaties die gebruik maken van boven genoemde Microsoft producten, denk aan de XL-ENZ of Ra-Trade applicatie of Digitaal factureren kan Reflecta niet meer de garantie bieden op herstel.

Een probleem dat speelt in een omgeving van de genoemde Microsoft producten kan dus mogelijk niet opgelost worden.

Ook doordat Microsoft geen updates meer uitbrengt voor deze omgevingen, wordt de omgeving onveilig en verouderd. Hierdoor kunnen foutmeldingen spontaan ontstaan zonder een duidelijke reden.

Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om te migreren naar een recente en ondersteunde omgeving van Microsoft. Reflecta Services als Silver Certified Microsoft partner kan u hierbij adviseren en assisteren.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak hier voor maken, neem dan gerust contact op met een van uw accountmanagers van Reflecta Automation of Reflecta Services:

Contact