The Sensible Shoe Company ook over op XL-ENZ

hub.jpg

Berg en Dal, 16 december 2013 – Comfort schoenen producent The Sensible Shoe Company BV (TSSC) zal begin 2014 de implementatie voor nieuwe ERP software starten. TSSC zal de business processen gaan ondersteunen met de XL-ENZ Medium applicatie. Niet alleen op kantoor en in de showrooms maar ook via een hoogwaardige koppeling met de B2B webshop. TSSC is onderdeel van de Verenigde Bedrijven Nimco. Tevens zal een andere dochteronderneming, welke zich richt op de productie van orthopedische maatschoenen, Nimco Made 4 You BV ook gebruik gaan maken van XL-ENZ.

Directeur Max Krol: “na een zoektocht langs verschillende partijen zijn we tot de conclusie gekomen dat Reflecta een betrouwbare partner is met veel kennis en ervaring in de schoenenbranche, hetgeen zich heeft vertaald in de vele uitgebreide functionaliteiten die XL-ENZ ons biedt.”

Tekst bij de foto: ‘TSSC directeur Max Krol en Reflecta eigenaar Frank Arnold schudden elkaar de hand op een goede samenwerking.’ www.thesensibleshoecompany.com