Premium Inc. kiest voor nieuwe fashion ERP software van Reflecta

Premium Inc. kiest voor nieuwe fashion ERP software van Reflecta

Met gepaste trots kondigen wij aan dat Premium Inc., trendsettende producent en leverancier van schoenen en kleding van goede kwaliteit, met een bijzondere uitstraling, voor sportieve en modebewuste wereldburgers, gekozen heeft voor levering en implementatie van XL-ENZ Fashion ERP software door Reflecta Automation. De op de sport/(shoe)fashion branche toegespitste functionaliteiten van XL-ENZ en de kennis en jarenlange ervaring vormen de basis van de overeenkomst tussen Premium Inc. en Reflecta.

 

Premium Inc. CFO Pim Bertens:

"Met Reflecta hebben we een partner met veel automatiserings ervaring in de sportfashion business in huis gehaald. We zijn er dan ook van overtuigd dat de gekozen XL-ENZ Enterprise oplossing succesvol geïmplementeerd zal worden. XL-ENZ biedt Premium Inc perfecte oplossingen voor onze niet eenvoudige merkenstructuur en logistieke processen. Wij zijn een ambitieuze onderneming, XL-ENZ past daarbij."

Premium Inc. ERP Manager Mieke Niestadt:

"Sinds 1996 werk ik al met Reflecta. Gebleken is de stabiele omgeving waar XL-Enz op draait, een goede ondersteuning en kennis van de bedrijfsprocessen in de sport- en modebranche, door ervaren consultants en helpdesk voor ondersteuning. Tevens de flexibiliteit en gebruiksvriendelijke aanpak waren hiervoor doorslaggevend binnen onze groeiende organisatie."

 

Over Reflecta Automation BV:

Reflecta is met haar gespecialiseerde bedrijfssoftware al meer dan 23 jaar een gerenommeerd partner voor een groot aantal bedrijven in the Fashion Business.
Sinds de start in 1989 is het doel van Reflecta om haar klanten via slimme software oplossingen succesvol te laten zijn. Dat doen wij door scherp te zijn, de ontwikkelingen in de markt goed te volgen en deze snel te integreren in onze oplossingen. Daarnaast is onze dienstverlening compleet afgestemd op de Fashion markt met als basis onze XL-ENZ Fashion ERP applicatie.

Over Premium Inc. BV:

Premium Inc. is producent en leverancier van schoenen en kleding van goede kwaliteit, met een bijzondere uitstraling, voor sportieve en modebewuste wereldburgers.

Premium Inc. is een zelfstandige organisatie; de gehele supply-chain van ontwerp tot productie, distributie, marketing en verkoop zijn in eigen hand. Belangrijke waarden voor Premium Inc. zijn ondernemerschap, eerlijkheid, teamgeest, kwaliteit en creativiteit.