Van Es Home kiest voor Reflecta XL-ENZ!

Trots kondigen wij aan dat wij met Van Es Home BV, toonaangevend producent en leverancier van modieuze homestyling producten met een focus op bed- en badtextiel, een overeenkomst hebben afgesloten voor levering en implementatie van XL-ENZ Fashion ERP software.

De geavanceerde en branchegerichte functionaliteiten van XL-ENZ in combinatie met de kennis en jarenlange ervaring zijn naast de no-nonsens aanpak belangrijke punten waar Van Es Home en Reflecta elkaar hebben gevonden.

 

- Van Es Home Financieel manager Hans van Kleef:

"Na een uitgebreid selectieproces met verschillende softwareleveranciers heeft de Van Es Home groep de keuze gemaakt voor Reflecta en XL-ENZ als ERP software. Wij hebben voor Reflecta gekozen omdat zij een zeer betrouwbare partner zijn met vele jaren ervaring in de fashion. Het team van Reflecta is uiterst gedreven, vakbekwaam en no-nonsense. Daarnaast biedt XL-ENZ ons een uitstekende oplossing voor de efficiënte afwikkeling van processen tussen onze verschillende bedrijven in meerdere landen. Dit alles stelt ons in staat om onze ambitieuze toekomstplannen te kunnen realiseren."

- Van Es Home ICT Manager Cor Jansma:

"Belangrijk in de keuze voor XL-ENZ is vooral de structuur van de software die erop gericht is om alles slechts één maal vast te leggen. Dit is een absolute must-have voor Van Es Home BV omdat bij de globale inzet van onze data één bron de efficiency uitermate ten goede komt. Bijvoorbeeld bij het koppelen aan winkels, vervoerders en webshops. XL-ENZ is gebaseerd op het bewezen, zeer stabiele Progress platform en de software gaat zeer diep in de voor ons belangrijke fashion processen. De eerste ervaringen zijn zowel technisch als functioneel zeer goed. Het voelt haast als maatwerk!"

 

Over Reflecta Automation BV:

Reflecta is met haar gespecialiseerde bedrijfssoftware al meer dan 22 jaar een gerenommeerd partner voor een groot aantal bedrijven in the Fashion Business. Sinds de start in 1989 is het doel van Reflecta om haar klanten succesvol te maken.

Dat doen wij door scherp te zijn en de ontwikkelingen in de markt goed te volgen en deze snel te integreren in onze oplossingen. Daarnaast is onze dienstverlening compleet afgestemd op de Fashion markt met als basis onze XL-ENZ Fashion ERP applicatie.

Over Van Es Home BV:

Van Es Home is een toonaangevende producent en leverancier van modieuze homestyling producten met een focus op bed- en badtextiel. De kracht van de onderneming ligt in de ontwikkeling en productie van zowel onderscheidende eigen merken als inspirerende licentiemerken.

Naast de sterke eigen merken Essenza en Covers & Co, worden door Van Es Home homestyling producten ontwikkeld voor licentiemerken zoals; PiP Studio, Marc O'Polo, Stapelgoed, At Home with Marieke en Venecia Home. Recent lanceerde Van Es Home de home collectie van het inspirerende design label Marcel Wanders voor Essenza.