BOS GROUP stapt over van RA-TRADE naar XL-ENZ

 

Wij zijn er trots op dat de Bos Group, één van de grootste distributeurs en producent van
gerenommeerde schoenenmerken in het mode-, sport- en lifestylesegment uit ons land, na een zeer uitgebreid ERP software selectietraject gekozen heeft voor de overstap van RA-TRADE naar XL-ENZ. Doorslaggevend voor deze keuze is de kennis en ervaring van Reflecta in de branche als applicatie leverancier -en implementatiepartner geweest, welke zich heeft vertaald in vele uitgebreide en geavanceerde functionaliteiten in de XL-ENZ Fashion applicatie.

Bos Group CFO Paul van Nieuwenhoven: "Reflecta is een toonaangevend en gedegen softwarehuis met veel ervaren mensen in dienst. Na ons selectietraject kwamen wij opnieuw uit bij Reflecta, onze ERP softwarepartner waarmee wij ook de afgelopen 10 jaar al succesvol hebben samengewerkt. We zijn er dan ook van overtuigd dat de gekozen XL-ENZ Enterprise oplossing voor ons de beste in de markt is. Bos Group beschikt over een complexe intercompany structuur, niet alleen commercieel en logistiek maar zeker ook op financieel gebied moeten de zaken dan softwarematig optimaal en betrouwbaar geregeld en ondersteund zijn."

Bos Group ICT en ERP Manager Jauco Martens: "Bos Group is een sterk groeiende organisatie met meerdere vestigingen (in binnen en buitenland) en magazijnen van waaruit geleverd wordt aan uiteenlopende klanten zoals winkels, filiaalketens en warenhuizen. Het efficiënt ondersteunen van onze bedrijfsprocessen in zowel Nederland als Duitsland vraagt om een gedegen aanpak en een goede informatievoorziening."

 

http://www.bosgroup-int.com